Menu

Rimowa Topas

Topas: het karakteristieke origineel van Rimowa. De Topas koffer is de eerste van vele series van Rimowa met de iconische ribbels. Deze ribbels brengen de legendarische Junkers F13 in herinnering, het eerste volledig metalen passagiersvliegtuig ter wereld. Het basisidee van Rimowa, minimalisering van het gewicht, verenigt de twee klassiekers met elkaar. Sinds de ontwikkeling in 1950 heeft Rimowa het origineel continu verder ontwikkeld. Op deze pagina vindt u diverse Rimowa Topas koffers.

2 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
INHOUD
Wis filter
MAAT
Wis filter
AANTAL WIELEN
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
2 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Waarom een Rimowa Topas koffer?

Er zijn verschillende goede redenen om een Rimowa Topas koffer te kiezen. Zo bieden de robuuste aluminium-magnesium schalen betrouwbare bescherming aan de inhoud van de koffer. Daarnaast beschikken alle Topas modellen over het Multiwheel systeem, waarmee moeiteloos gemanoeuvreerd kan worden dankzij de vier hoogwaardige wielen. Ook bevatten de Rimowa Topas koffers de Add-a-bag holder, waarop een extra bagagestuk kan worden bevestigd. Tenslotte beschikken een aantal Topas koffers sinds kort over een Rimowa Electronic Tag, waar u overal ontspannen kunt inchecken via een smartphone en uw koffer vervolgens binnen enkele seconden kunt afgeven op het vliegveld.

Rimowa Topas: de binnenkant

De binnenkant van de Rimowa Topas koffers bestaat uit twee compartimenten. Om al uw bagage netjes aan te laten komen op de plaats van bestemming, zijn alle Topas modellen voorzien van twee afzonderlijk instelbare Flex-Dividers. Deze dividers zorgen voor een perfecte inwendige ordening van de koffer.

Rimowa Topas koffer in verschillende maten

De Rimowa Topas collectie bestaat uit meerdere maten. Zo zijn er Rimowa Topas spinners van 55 cm, 68 cm, 75 cm, 78 cm en 82 cm. Afhankelijk van de duur van uw reis en de benodigde reisbagage, kunt u bepalen welke koffer voor u het meest geschikt is. Twijfelt u over de geschiktheid van een koffer voor een bepaald type reis? Kom dan eens langs in één van onze winkels, of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste Rimowa Topas koffer. Snel navigeren:

Rimowa Topas uitverkoop

Rimowa Topas koffers komen bij Van Os tassen en koffers helaas nooit in de uitverkoop terecht. Gaat een nieuwe Rimowa Topas koffer boven uw budget? Neem dan eens een kijkje op de koffer sale pagina. Op deze pagina shopt u allerlei koffers van topmerken voor een aantrekkelijke prijs.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt