Menu

14/07/2021

De ultieme inpak hacks

Of je komende trip nou naar het buitenland is of niet, de ellende met het koffer inpakken blijft. En zoals de belastingdienst zegt: we kunnen het niet leuker maken, wel makkelijker. Al geven wij toe dat wij best wat vreugde halen uit het toepassen van deze trucjes. Geniet daarom van de lifehacks: travel editie. Dat begint natuurlijk met een checklist, want niks is vervelender dan hunkeren naar je oplader die 1500 kilometer verderop ligt. Dus hou de uurtjes/avond voor vertrek vrij en ga los met het inpakken. Zie hier de ultieme tips om je koffer in te pakken!

 

 

De Ster

''Gaan jullie mij nou echt vertellen hoe ik mijn kleren op moet vouwen?'' Het korte antwoord is ja. Dit nieuwe perspectief van kleren opvouwen is haast revolutionair te noemen. Het gaat je enorm wat ruimte schelen én het houdt je koffer netjes. Hoe deze techniek in elkaar zit, is het beste uit te leggen met beeld. Op onderstaande afbeelding is de ster van kleding te zien. Met truien, broeken en T-shirts kan dit eindeloos zo gestapeld worden. Op het einde stapel je onderbroeken en boxers op de stapel. Vouw alles naar binnen en klaar is kees! Iets wat je niet zomaar oprolt of vouwt is een pak. Daar heb je onderstaand item voor. 

 

  

 

Vloeistoffen

Binnen Europa neem je vaak alleen handbagage mee. Een enorm hekelpunt daarbij is het vervoeren van vloeistoffen. Vanwege de beperkte hoeveelheid die je mee mag nemen, ben je soms verplicht om flesjes in reisformaat te kopen. Dit betekent wel dat je van alles wat je nodig hebt iets aparts moet kopen. In vele gevallen gebruik je producten die niet in reisformaat te krijgen zijn. Stop daarom bijvoorbeeld wat make-up in een lenzendoosje. Of koop lege flesjes die je vult met de vloeistoffen. Bang dat het gaat lekken? Bedek de opening met een stukje plastic folie alvorens je de dop erop draait.

 

 

The Sushi Roll

Wil je kleren liever in meer behapbare delen sorteren? Dan kan dat ook natuurlijk. Het grappige aan deze techniek is dat je een groot deel van je outfit in een rol kan samenvoegen. Pak je onderbroek en leg hem op je T-shirt. Sla je T-shirt naar binnen en leg je sokken halverwege het shirt. Rol het shirt op en vouw tot slot de uitstekende sokken over het geheel. Aanschouw je eigen sushi rol! De katoen maki speciaal voor vakantie. Drie items in de ruimte van één. Daarbuiten is het ook een leuk trucje om te showen. In de opvouwwereld is er een strijd tussen opvouwen of oprollen. Ben je meer van de opvouwkant, ga dan voor een compressiebag om ruimte te besparen. 

 

  

 

Sieraden: het dagelijkse medicijn

Sieraden zijn de puntjes op de i. Het laatste zetje om die vakantievlam te promoveren tot vakantieliefde of om je partner te helpen herinneren waarom het zo'n gelukzak is. Het vervelende is alleen dat sieraden klein zijn, in de knoop kunnen raken en kostbaar zijn. Een simpele manier om ze op te bergen is door gebruik te maken van een medicijndoosje waar de pillen per dag gesorteerd kunnen worden. Een andere optie is om sieraden als kettingen en armbanden tussen twee vellen plakfolie te doen en de folie vervolgens te vouwen. Oorbellen kan je vastmaken aan knopen. Een luxe variant is een bijouxdoos uit ons assortiment.

 

 

 

Nu ben je helemaal voorbereid om op pad te gaan! Ondervind geen hinder meer aan het inpakken. Nu alleen de juiste koffer nog! Klik -> hier 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt