Menu

11/07/2017

'Ik wil een Eastpak schooltas... maar welke?'

Eastpak is nog steeds een van de populairste schooltassen bij Van Os tassen en koffers en wij weten wel waarom! Eastpak schooltassen zijn slijtvast, tijdloos en heel functioneel. Vooral op middelbare scholen worden Eastpak schooltassen gezien als ‘de standaard’. Als je hebt besloten dat jij (of je kind) voor een Eastpak schooltas gaat, moet je je een weg zien te banen door ons ruime assortiment. Om richting te geven aan jouw zoektocht, hebben wij in dit artikel de eigenschappen van de populairste Eastpak modellen voor je uitgelicht.


Padded Pak’r
De Padded Pak’r is misschien wel het bekendste model van Eastpak. Deze degelijke rugzak biedt ruimte voor diverse dagelijkse schoolbenodigdheden. De Pak'r staat bekend om zijn stijl en stevige constructie waarmee je comfortabel en stijlvol naar school kunt. Het ritsvak aan de voorkant biedt extra opbergruimte voor kleinere spullen. De Padded Pak’r is vooral geschikt voor als je niet je halve boekenkast + laptop hoeft mee te slepen naar school.

Naar alle Padded Pak'r rugzakken >


Out of Office
De Out of Office is eigenlijk de geüpgradede versie van de Padded Pak’r. Qua afmeting is de Out of Office net wat groter en hij is voorzien van een laptopvak voor een laptop van maximaal 15 inch. Ook zijn aan de binnen- en voorkant ritsvakken aangebracht voor kleinere spullen. Een ander voordeel van de Out of Office rugzak is dat je de ritsluiting helemaal tot beneden kunt openen, waardoor je nog makkelijker bij al je spullen kunt.

Naar alle Out of Office rugzakken >


Provider
De Provider van Eastpak gaat net weer een stapje verder dan de Out of Office. Deze rugzak bestaat uit twee grote compartimenten, waardoor je nog meer schoolspullen tegelijkertijd kunt meenemen. Daarnaast is de Provider voorzien van een laptopvak die ruimte biedt aan een laptop van maximaal 15 inch. Het voorvak van deze rugzak is voorzien van een handige organizer, waarmee je je kleinere schoolspullen ook overzichtelijk kunt opbergen. De compressieriemen maken het mogelijk om het volume van de rugzak te vergroten of te verkleinen. Ideaal dus voor een scholier die een hoop mee moet nemen naar school.

Naar alle Provider rugzakken >


Floid
De Floid rugzak van Eastpak is ontworpen voor de scholier met een smaakvolle, casual look. De Floid is een ergonomisch ontwerp, wat terug te zien is in de gevoerde schouderbanden en de verstelbare buikriem. Deze rugzak biedt ruimte aan een laptopvak van maximaal 15 inch en is aan de buitenkant voorzien van een speciaal gaasvakje voor bijvoorbeeld een flesje water. Daarnaast is de Floid voorzien van verschillende ritsvakjes voor het opbergen van kleinere schoolspullen.

Naar alle Floid rugzakken >

Andere bekende Eastpak schooltas series zijn: Back to Work, Evanz, Volker en Pinnacle. Aan keuze dus geen gebrek!


Eastpak etuis
Als je dan uiteindelijk een geschikte Eastpak hebt gevonden, is het natuurlijk ook leuk om daar een bijpassende etui bij de te kopen. Benieuwd welke Eastpak etuis wij in het assortiment hebben? Kijk dan hier.


Snel navigeren in het Eastpak schoolassortiment:

Terug naar homepage >


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt