Menu

Eastpak rugzakken

Het begon voor Eastpak allemaal in 1952 toen de Eastern Canvas Products, Inc. duffels en rugzakken begon te maken voor het Amerikaanse leger. Eastpak is met haar rugzakken inmiddels niet meer weg te denken uit de middelbare scholen in Nederland. Ook op het gebied van reisbagage heeft het merk de laatste jaren flink aan de weg getimmerd. Zo is de reistas met wieltjes een uitvinding van Eastpak. Op deze pagina shopt u alle Eastpak rugzakken.

Online Eastpak rugzak kopen

Wilt u online een Eastpak rugzak kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment rugzakken van Eastpak uit onder andere de Padded Pak’r en Orbit collectie. De rugzakken van Eastpak staan bekend om de duurzame designs die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Een Eastpak rugzak is namelijk gemaakt voor dagelijks intensief gebruik. Populaire Eastpak rugzak series zijn de Padded Pak'r (EK620), Pinnacle (EK060) en de Wyoming (EK811).

Eastpak rugzak in zwart, grijs, blauw of andere kleur

Bent u op zoek naar een Eastpak rugzak in het zwart, grijs, blauw of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Eastpak rugzakken aan in zeer diverse kleuren, uiteenlopend van donkere kleuren als zwart en blauw tot lichtere kleuren zoals roze.

Tips voor het kopen van een rugzak

Waar let je op bij het kopen van een rugzak? Over deze vraag kunnen wij u in een aantal stappen duidelijkheid verschaffen. In eerste instantie is het belangrijk om te bepalen of u een laptoprugzak of normale rugzak nodig heeft. Als u een laptop gaat vervoeren in de rugzak, kunt u beter op de Eastpak laptoprugzakken pagina kijken. Vervolgens is het belangrijk om te bepalen hoeveel gewicht u ongeveer in de rugzak gaat vervoeren. Eastpak rugzakken bevatten gewatteerde schouderbanden, waardoor u ook met meer gewicht nog voldoende draagcomfort ervaart. Wat tenslotte ook zorgt voor extra draagcomfort, is een gewatteerd rugpaneel. Eastpak rugzakken zijn hier ook van voorzien. Mede daardoor zijn Eastpak rugzakken ideaal om als schooltas te gebruiken.

Eastpak rugzak veilig bestellen

U kunt uw Eastpak rugzak bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een Eastpak verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste Eastpak rugzak op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt