Menu

07/09/2020

Go Green! Make the right choice!

September is green month bij van Os. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker begrip waar steeds meer mensen zich mee bezighouden. Kleine of grote veranderingen, alles draagt bij aan een groenere wereld! Ook in deze blog lichten wij weer 3 groene merken uit, die ieder op hun eigen manier bijdragen aan een duurzame wereld.

 

Bulaggi – Desire within reach

Bulaggi is een merk dat al 50 jaar bestaat en inmiddels is uitgegroeid tot een merk dat prachtige producten maakt. Bulaggi’s tassen stralen luxe en elegantie uit, maar met een vriendelijk prijsje. Ze willen namelijk alle unieke kenmerken van een vrouw vieren met en tas die perfect bij haar past. Met kleding en accessoires drukken vrouwen zich uit en wordt hun identiteit weerspiegelt. Daarom is dé perfecte tas een must. Bulaggi wil dat elke vrouw haar perfecte tas kan vinden en biedt daarom betaalbare, vegan en kwalitatief goede tassen aan. Desire within reach!

Alle tassen van Bulaggi zijn vegan. Dit wil zeggen dat er geen dierlijke producten gebruikt zijn bij het produceren van de tassen. Zo heeft Bulaggi ook het PETA keurmerk. Door dit keurmerk is het ook voor consumenten meteen duidelijk dat Bulaggi een diervriendelijk merk is. Het materiaal dat ze gebruiken voor hun tassen is sterk, waardoor de tassen lang meegaan en vaak gebruikt kunnen worden. Go Bulaggi!

 

SuitSuit -  Tassen om van te smullen!

SuitSuit, wie kent het merk nou niet? De vrolijke koffers met prachtige pastelkleuren zie je tegenwoordig overal voorbij komen. Het zijn niet alleen hele fijne reiskoffers, maar ze zien er ook nog eens super leuk uit! 

Ook SuitSuit blijft zichzelf vernieuwen en zo hebben ze sinds kort de nieuwe Natura collectie uitgebracht. Een te leuke serie rugtassen in de mooiste en lekkerste macaron kleuren. De rugtassen zijn net zoals de koffers niet alleen maar mooi, maar ook erg handig. Zo hebben ze een apart laptopvak en vele andere vakken die handig zijn om spullen in op te bergen.

Ook SuitSuit doet aan duurzaam. Zo zijn de nieuwe rugtassen gemaakt van gerecyclede PET flessen. Dit is minder belastend voor het milieu en past dus super goed in de huidige duurzame maatschappij. Jouw SuitSuit tas kan na veel jaren plezier uiteindelijk dus ook weer gerecycled worden!

 

Myomy - Duurzaam design voor positieve Icons

Sterk, vrouwelijk en spannend. Zo kan je een Myomy tas het beste beschrijven! De tassen van Myomy zijn geïnspireerd op iconische voorwerpen uit het dagelijkse leven. Een model dat bekend is bij de meeste mensen is de iconische My Paper Bag, een duurzaam alternatief voor de papieren zak. Wat Myomy echt onderscheidt van andere merken zijn de ontwerpen van de tassen in combinatie met de kwaliteit van duurzame materialen. Zo is dit merk super stijlvol, maar ook enorm bezig met duurzaamheid.  

Myomy wil de wereld beter maken door mooie producten te maken. Zo hanteert Myomy een aantal methodes om de productie van de tassen zo duurzaam mogelijk te maken. Zo heeft Myomy partnerschappen met fair trade organisaties, om op deze manier de lokale ontwikkeling te stimuleren. Ook maakt Myomy gebruik van duurzame materialen en vinden ze het erg belangrijk dat er ook duurzaam met het afval en de energie om wordt gegaan. Het hele productieproces willen ze eigenlijk zo duurzaam mogelijk maken, we love it!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt