Menu

Bulaggi

Heb je binnenkort een feestje op de planning? Dan kan je je outfit afmaken met een Bulaggi clutch! Bulaggi is een Nederlands familiebedrijf dat 50 jaar geleden werd opgericht. Het merk richt zich op het ontwerpen van zowel trendy als tijdloze tassen en accessoires die ook super handig en praktisch zijn. Deze clutches zijn een echte musthave voor elke vrouw! Welke clutch past het beste bij jouw outfit?

OVER BULAGGI

Clutches; je kan er niet genoeg van krijgen… Elke vrouw moet eigenlijk wel een clutch in haar tassencollectie hebben. Naast de kwaliteit en het super mooie uiterlijk van de Bulaggi tassen, zijn deze tassen ook nog eens super functioneel. Volgens Bulaggi heeft elke vrouw unieke kenmerken. Bij elk van deze kenmerken heeft Bulaggi een mooie bijpassende clutch.

Back to the beginning…

Dit Nederlandse familiebedrijf wat al bijna 50 jaar bestaat, maakt dameshandtassen en accessoires. Bulaggi ontwerpt en produceert deze tassen allemaal zelf. Oprichters Wim en Trix Walraven zijn begonnen met het merk. Vandaag de dag is Bulaggi onder leiding van dochter Annemarieke Schouten-Walraven. Annemarieke zegt zelf: ‘‘Wij hebben Bulaggi door onze aderen stromen, dat maakt het gemakkelijk om de continuïteit in merkbeleving en collections te kunnen waarborgen. Het vertrouwde BULAGGI-gevoel uit zich in mooie, tegen veel recente trends met veel details en rijke extra's. Nog eens opnieuw.’

Wanneer gebruik jij een Bulaggi clutch?

Een Bulaggi tasje is echt multi-inzetbaar. De meeste tasjes kan je trouwens ook omtoveren tot een crossbodytas! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de schouderriem eraan klikken, ideaal he?! Heb je binnenkort een leuke date met een jongen waarop jij al een leuke tijd een oogje op hebt? Neem je Bulaggi tasje mee en je outfit is echt he-le-maal af. Of wat denk je van alle gala’s? Vooral bij een mooie lange galajurk past een clutch perfect!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt