Menu

15/01/2020

dump je goede voornemens dag

Iedereen doet het onbewust wel; goede voornemens maken! Ondertussen zijn we het wel gewend dat we eigenlijk toch ook best wel wat goede voornemens dumpen. En ja mensen, daar is zelfs een speciale dag voor! Vrijdag 17 januari is dé dag om je goede voornemens te dumpen! Dus had jij toevallig toch nog wel een aantal goede voornemens? Genoeg ermee, je kunt deze vrijdag allemaal dumpen!

Maar wat nou als je toch een aantal voornemens echt wilt nakomen dit jaar? Liever voor jezelf zijn? Jezelf vaker verwennen? Vaker cadeautjes voor jezelf kopen? Ja, dat is natuurlijk heel zonde om deze goede voornemens te dumpen. En wat denk je van voornemens als ‘meer georganiseerd worden’ en ‘minder vaak spullen kwijt zijn’. Eigenlijk zijn dit natuurlijk de ‘kleinere’ voornemens die je makkelijk kunt halen dan voornemens als bijvoorbeeld ’10 kilo afvallen’.

Om jou een beetje te helpen met de kleinere voornemens te halen, hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet. Met deze producten gaan voornemens als ‘meer georganiseerd worden’ en ‘liever voor jezelf zijn’ helemaal goed komen! Neem snel een kijkje hieronder…

Onder het mom van meer sporten: daar hoort natuurlijk ook een nieuwe sporttas bij! De sporttassen van Travelite zijn gemaakt van polyester en hebben twee jaar garantie. Geen excuses dus meer om niet meer te sporten!

Verwen je zelf eens vaker. Het nieuwe jaar is begonnen; staat jouw nieuwe reisje al gepland? Hoe handig is het dan om een bijouxdoos mee te nemen. Een bijouxdoos zorgt ervoor dat jouw dagelijkse verzorging en accessoires mooi geordend blijven en goed zijn opgeborgen!

Geordend zijn... Het blijft toch een dingetje bij velen van ons. Je portemonnee in dat vakje en je telefoon in dat ene vakje. Oh nee, toch niet! Hoe fijn is het om een werktas te hebben waar jij al jouw daily stuff netjes kan opbergen? Al deze bovenstaande werktassen hebben ook nog eens een laptopvak, heel fijn!

Last but not least: crossbodytasjes. Of je nou je goede voornemens gaat dumpen of niet, crossodytasjes kan je altijd goed gebruiken! Van een wit Fred de la Bretoniere tasje tot aan een praktisch rood crossbodytasje van GiGi Fratelli. Stuk voor stuk zijn het pareltjes.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt