Menu

Verzorgingstassen

Baby op komst of is de baby er al? Ga voor een stevige, ruime luiertas met veel vakjes die je supermooi vindt. Je neemt hem de komende tijd namelijk overal mee naar toe. Extra vakjes voor doekjes, speentjes, een flesje en potjes Sudocreme zijn een must want ook je eigen spullen zoals je mobiel en portemonnee gaan mee in de luiertas. Want het is onhandig om met twee tassen te lopen. Daarnaast is een stoere tas een aanrader, aangezien je man er ook mee op pad zal gaan. Bekijk hier onze populairste luiertassen.

3 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

De voordelen van een luiertas

Dan is het verstandig om een stevige luiertas aan te schaffen. Een luiertas, ook wel verzorgingstas genoemd, moet aan een aantal eisen voldoen. Zo is het bijvoorbeeld van belang om een luiertas met stevige en verstelbare schouderband te kopen. Hierdoor gaat de tas niet stuk als er veel spullen in zitten en is de tas door meerdere personen te gebruiken. Verder is het van belang om te kijken naar het aantal opbergvakken. Hoe meer vakken hoe beter! De kleur van de luiertas is ook niet onbelangrijk. Het is verstandig om een kleur te kiezen die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden, zodat de tas multi inzetbaar is. Tenslotte is het goed om te kijken naar het materiaal waar de tas van gemaakt is aangezien hij nogal wat te verduren zal krijgen.

Wat zijn de voordelen van een verzorgingstas?

  • Veel opbergmogelijkheden
  • Altijd alle belangrijke spullen mee
  • Makkelijk te delen met een partner
  • Tegelijkertijd een mooi accessoire

Verzorgingstas matchen

Naast de vele praktische kanten van een verzorgingstas, is het natuurlijk ook te gebruiken als mooi accessoire. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie leren verzorgingstas van een merk zoals Cowboysbag. Deze luiertassen zijn zeer gemakkelijk te combineren met allerlei outfits door de basic kleuren zoals zwart, cognac en beige. Met zo’n kleurenpalet is de functionaliteit van de verzorgingstas moeiteloos te combineren met iedere outfit. 

Verzorgingstassen van merken zoals Cowboysbag en Kipling

Wij hebben verzorgingstassen van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan verzorgingstassen van Cowboysbag en Kipling. Voor bij iedere gelegenheid kunt u bij ons een geschikte verzorgingstas vinden. Benieuwd naar de verzorgingstas collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Verzorgingstassen uitverkoop

Bent u op zoek naar een verzorgingstas in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze verzorgingstassen sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u verzorgingstassen van allerlei bekende merken zoals Kipling. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt