Menu

11/01/2018

10 Goede voornemens die je wél kunt halen (deel 1)

Het nieuwe jaar is van start gegaan: tijd voor goede voornemens! Maar dan het liefst wel realistische en haalbare goede voornemens, anders ga je er als een berg tegenop zien. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Aangezien wij zelf ook de nodige goede voornemens hebben, denken wij graag met je mee.

Detoxen

Na de feestmaand met heerlijke hapjes en een overvloed aan alcoholische drankjes tijdens eindejaarsborrels, galafeesten en natuurlijk oud en nieuw, is detoxen geen overbodige luxe. Luxe desserts, romige sauzen, champagne en wijn, borrelhapjes, appelflappen en oliebollen. Zomaar een paar voorbeelden van lekkernijen waar je de afgelopen maand ongetwijfeld van genoten hebt. Met andere woorden: te veel suikers, vetten, zouten en alcohol. Geen zorgen, met de volgende tips voel jij je in no-time weer goed over jezelf!    

1.     Dry January
Doe mee met Dry January en drink een maand lang geen alcohol. Dit doet ook nog eens wonderen voor je huid én je portemonnee.

2.     Levenswater
Als we het toch over detoxen hebben, is minderen met de cafeïne ook een aanrader. Vervang je koffie met liters water en je bent op de goede weg. Denk maar eens aan al die volle melk die jouw cappuccino zo lekker maakt…dat gaat flink schelen op de weegschaal. Bovendien krijg je een stralende huid voor terug!


3.     
Minder zout
Vermijd magnetronmaaltijden, voorverpakte sauzen en maaltijdmixen. Deze zitten bomvol zout om alles op smaak te brengen. Maak je maaltijden en sauzen gewoon zelf. Wel zo gezond en ook nog eens een stuk lekkerder. Kook daarnaast eens je aardappelen en groenten zonder zout of een bouillonblokje.


4.     Tussendoortjes
Om weer in het gareel te komen zijn wij hier massaal aan de gezonde tussendoortjes op het werk. Denk aan worteltjes, hüttenkäse, snoepkomkommers- en tomaten, blauwe bessen en noten.  

Heb je het en maand volgehouden? Trakteer jezelf op een nieuwe tas. Je hebt het verdient!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt