Menu

14/11/2017

EAT: 5 TIPS voor Black Friday & Cyber Monday

Wil je helemaal losgaan tijdens het Black Friday weekend en op Cyber Monday, dan moet je je goed voorbereiden. Je wilt niet dat je shopplezier door een knorrende buik of bonkende hoofdpijn toch een beetje wordt verziekt. 

Wij denken met je mee en hebben een aantal handige tips voor je op een rij gezet!

1.POWERFOODS

De professionele shopaholic zoals jij benaderd een shop-vierdaagse zoals deze als een marathon. Dat betekent dat goede voeding essentieel is. Waar kan je nou goed een sprintje op trekken zodat jij als eerste binnen bent? Juist! Maaltijden rijk aan koolhydraten zoals een heerlijke pasta. De avond voordat jij aan het winkelen slaat, ga je dus aan de powerfoods!

2.ONTBIJT & LUNCH

Zorg goed voor jezelf en begin de dag met een stevig ontbijt. Zo kan je het shoppen met gemak de hele dag volhouden. Tussendoor even gezellig lunchen is zeker ook een aanrader! Tijdens de lunch kan je even laten bezinken wat je allemaal hebt gezien, knopen doorhakken over twijfelgevallen en je strategie bepalen voor de rest van de dag. Welke winkels wil je absoluut niet missen en welke items wil jij zeker nog scoren. Die heb je op je mobiel al van tevoren opgeslagen. Slim!

3.ENERGYBARS

Handig: Zorg van tevoren dat je wat energybars in je tas stopt zodat je tijdens het shoppen altijd iets te eten bij de hand hebt. Voor een snel shotje energie kan je ook kiezen voor een banaan, chocolade of een sportdrankje. Ook handig voor in je tas: hygiënische handgel om je nieuw aangekochte tas niet meteen vies te maken.;)

4.COFFEE FIX

Je wilt alert blijven maar halverwege de dag heb je toch een inkakmomentje. Geen probleem! Even een lekker bakkie koffie en jij kunt er weer tegen. Of gewoon warme chocolademelk! Ook fijn om je handen aan op te warmen. Bovendien heb je natuurlijk ook nog al die tussendoortjes in je tas zitten.   

5.SHOT VITAMINEN

Voor de extra vitaminen hebben wij onze eigen frisse Van Os Smoothie samengesteld! Hier komt ‘ie:

-1 banaan
-Verse sinaasappelsap
-Halve venkel
-Kaneel naar smaak
-Gember naar smaak
-Munt naar smaak
-Crushed Ice

Met deze tips hoef jij geen winkel over te slaan tijdens het Black Friday weekend. Veel plezier!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt