Menu

11/08/2017

DSTRCT: Nieuw leven in het Oudhollandse leerambacht

Het Brabantse tassenmerk DSTRCT blaast het Oudhollandse leerambacht nieuw leven in. Aan het einde van de negentiende eeuw waren maar liefst 500 looierijen actief in Brabant. Het leerambacht zit als het ware verweven in het DNA van de provincie. DSTRCT is trots op haar Brabantse afkomst en doet het deze eer aan met haar handgemaakte leren producten. Om de beste leerlooierijen en fabrikanten te vinden, reist DSTRCT dan ook de hele wereld over. Enkel leer van de beste kwaliteit komt door het selectieproces om daarmee de exclusieve tassen en portomonnees te maken. 


DSTRCT tassen worden gekenmerkt door een strak design en oog voor functionaliteit. De tassen zijn namelijk speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. Aan alles is gedacht en dat merk je direct aan de praktische indeling die bijzonder handig is! Je kunt pronken met een prachttas, die aan de binnenkant talloze handige vakjes en ritsjes heeft, zodat je altijd met gemak al je dagelijkse essentials mee kunt nemen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de tassen, ook de portomonees worden met dezelfde passie en aandacht gemaakt.

Met de leren tassen en portemonnees van DSTRCT kies je voor een modieus en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg is vervaardigd. Benieuwd naar onze DSTRCT collectie? Kijk dan hier!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt