Menu

31/05/2023

ALLE IN'S & OUT'S VAN CABINZERO

CabinZero is een Brits merk dat in 2011 werd opgericht door Neil Varden. Het idee voor het merk ontstond toen Varden zelf veel reisde en gefrustreerd raakte door de beperkingen en kosten die gepaard gingen met het inchecken van bagage op luchthavens. Hij wilde een oplossing vinden voor reizigers die licht wilden reizen zonder concessies te doen aan functionaliteit en stijl.

Varden begon met het ontwerpen van een handbagage-tas die voldeed aan de afmetingen van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Hij wilde ervoor zorgen dat reizigers met alleen handbagage konden reizen zonder extra kosten of tijd te verspillen aan het inchecken van hun bagage. Na vele prototypes en tests werd de eerste CabinZero-tas gelanceerd.
 
 
 
 
Het merk kreeg al snel bekendheid onder reizigers over de hele wereld. CabinZero richtte zich op de behoeften van avontuurlijke reizigers, digitale nomaden en stedentrippers die graag licht wilden reizen, maar toch al hun essentiële spullen georganiseerd wilden houden. De duurzame materialen, de slimme indeling van de tas en het trendy ontwerp worden door veel gebruikers gewaardeerd. Van gevoerde laptopvakken tot handige zijvakken voor waterflessen, CabinZero-tassen zorgen ervoor dat al je benodigdheden gemakkelijk toegankelijk zijn. Het ergonomische ontwerp en de verstelbare riemen zorgen voor maximaal comfort, zelfs wanneer je de tas langere tijd draagt.
 
 
 
 
Het succes van CabinZero groeide gestaag, en het merk breidde zijn assortiment uit om aan verschillende behoeften en smaken te voldoen. Naast de oorspronkelijke handbagage-tas introduceerde CabinZero rugzakken in verschillende maten, tassen met wielen en accessoires zoals inpakzakken en reisadapters. Het merk bleef innoveren en luisterde naar de feedback van hun klanten om hun producten te verbeteren en nieuwe ontwerpen te introduceren.
 
 
 
 
Wat CabinZero onderscheidt van andere merken is hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Ze bieden een levenslange garantie op al hun tassen, wat aangeeft hoeveel vertrouwen ze hebben in de duurzaamheid van hun producten. CabinZero heeft ook een actieve community van reizigers opgebouwd, met wie ze ervaringen en tips delen en die ze betrekken bij het testen en ontwikkelen van nieuwe producten.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt