Menu

02/03/2023

Van Os on city tour

Met de lente voor de deur is het dé uitgelezen kans om er even tussenuit te knijpen. Ben jij toe aan een beetje ontspanning of ben je al aan het bedenken waar jouw volgende trip naartoe gaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu dicht bij huis is of aan de andere kant van de wereld, wij hebben een aantal toffe en populaire bestemmingen hieronder voor je op een rij gezet. Bijzondere plekken die niet aan jouw bucketlist mogen ontbreken. 

1. New York | Here I come

If you can make it here, you can make it anywhere. New York staat bekend om deze welbekende Amerikaanse droom en dat is niets voor niks. Deze bijzondere stad komt veel voor in wereldberoemde films en tv-series. Je zal velen plekken tijdens je verblijf dan ook herkennen. Bewonder de iconische gebouwen en zoals Empire State building, maak een wandeling door Central Park,  Vaar langs het vrijheidsbeeld en sla zeker een winkel bezoek in Time square niet over! New York stelt nooit teleur door de 24/7-cultuur die in de stad heerst. De echte shopaholics kunnen gerust om 1:00 snachts nog even langs een kledingzaak.  

2. Amsterdam | Home sweet home

Toerist in eigen land, waarom ook niet! Verblijf een weekendje in onze eigen spetterende hoofdstad Amsterdam. Het is niet alleen goedkoper, maar ook zeker de moeite waard. Huur net als de locals een fiets en maak een ritje langs de Amsterdamse grachten en door het Vondelpark. Onze vertrouwde hoofdstad zit bomvol bezienswaardigheden zoals musea's en lange winkelstraten. Een ding is zeker, je kijkt je ogen uit! Ben je van plan om met je kids een weekend weg te dagen? Dan is een stop bij Artis zeker de moeite waard.

3. Rome | All roads leads to Coccinelle

Een echte pizza en/of pastalover, moet wel een keer in Rome zjin geweest! Het wordt gezien als een van de mooiste steden van Italie met talloze bezienswaardigheden die jij niet wilt missen. Een bezoek aan het beroemde Coloseum en de Trevi fontein hoor je zeker aan je planning toe te voegen. Vergeet niet leuke kiekjes te maken bij de Engelenburcht, het Pantheon, het Vittorio en Vaticaanstad. Een stop bij een pittoreske restaurant hoort er uiteraard bij. Nergens kan je een overheerlijk Italiaans gerecht eten dan in Italië zelf!  

4. Paris | The city of love

Parijs; de stad van de liefde. De Franse hoofdstad wordt niet voor niets zo genoemd. Varen over de Seine, een wandeling door schilderachtige straatjes en samen van het uitzicht genieten vanaf de Eiffeltoren. Dat is toch ook romantisch! Toch is deze plek niet alleen ideaal voor tortelduifjes. Parijs heeft ook genoeg te bieden voor vriendengroepen en gezinnen. Denk aan een bezoek aan het Louvre museum, de Champs-Élysées, Moulin rouge, Centre Pompidou, de wijk Montarte en vergeet vooral een middagje te shoppen in Le Marais. Heb jij na een tijdje alles binnenin de stad wel gezien? Dan is een uitje naar Disneyland Parijs leuk om aan je stedentrip toe te voegen.

5. London | Is the place for me

Londen; de bekendste stad van Engeland. Een plek waar je veel kunt zien in een korte tijd en die makkelijk te bereiken is. Londen is een stad die door velen wordt bezocht. De bruisende hoofdstad heeft het allemaal. Van eeuwenoud erfgoed en culturele hoogstandjes tot aan heerlijke restaurants, pubs en lange winkelstraten. Iconische highlights zoals Big Ben, Buckingham Palace en The London Eye mogen dan ook niet in jouw lijstje ontbreken. Vaar nog even over de Theems en plan vooral een middagje winkelen in Oxford street, Regent street en Bond Street. 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt