Menu

22/12/2022

De steal deals van het nieuwe jaar (2023)

Het nieuwe jaar begint met de balansmaand. De dure feestdagen met alle cadeaus voor lootjes en anderen dierbaren, het vele eten en de speciale outfits zijn een aanslag op je rekening. Met goede voornemens om te sporten, minder te eten en te sparen is het evenwicht weer in zicht. Om je een handje te helpen hebben wij items op een rijtje gezet die wij zien als echte steal deals. New Year, New Me kan zo op een goedkope manier bewerkstelligd worden. Een frisse start zonder dat je nieuwe voornemens al na een week de prullenbak in kunnen. 

 

Lycke Oslo schoudertas Kragerö

Een fashion piece uit de sale collectie - hidden in plain sight - zoals ze in het Engels zeggen. Deze sierlijke Lycke Oslo tas heeft enkel de goudkleurige hardware als versiering op de verder effen tas. De stof geeft mee, wat voor een elegant effect zorgt. Kan je deze tas voor deze prijs laten liggen?

 

 

Inyati Mabel S

Nog een tas met flinke korting die iets extra's heeft. Deze Inyati Mabel S crossbodytas is qua kleur effen zwart, maar heeft een mooi geplooid effect. Dit opvallende element maakt van deze tas een in het oog springend item. Een kleinigheidje voor jezelf die groots uit kan pakken!

 

 

Puccini telefoontas party

De champagne is 1 januari ontkurkt, maar dat hoeft niet meteen het laatste feest van de maand te zijn. De nieuwjaarsborrel of andere feesten/gelegenheden verdienen een partybag die in het oog springt. Tassen uit de partycollectie van Puccini zorgen voor een outfit met een leuk detail. Maak je klaar voor gezelligheid en voor complimenten! 

 

 

 

Flora & Co Soft gewatteerd lila

Geen zin om het muurbloempje te zijn? De gewatteerde stof in lila en de goudkleurige ketting vormen een opvallend geheel. De vrolijkheid spat van de tas en maakt van jou het zonnetje van de ruimte. Reach for the stars en grijp deze ster!

 

 

Daniele Donati Crossbodytas

Tussen alle zwarte tassen staat deze elegant gevormde crossbodytas van Daniel Donati. Dit hoeft geen honderden euro's te kosten, want ook in de lagere prijscategorie zit een tas waar je chique mee voor de dag komt. 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt