Menu

06/04/2021

4x werkblunders voorkomen

 

In een parallel universum test Kajsa Ollongren op 25 maart 2021 positief op corona. Na de melding, die zij op haar telefoon ontving, pakt ze rustig haar spullen. Balen.. denkt ze, terwijl ze al haar documenten in haar werktas stopt. Met een stevige pas loopt ze langs de fotografen, naar wie ze zwaait met haar vrije arm. In de auto pakt zij nog eens haar notities tevoorschijn. Aandachtig leest zij ze door. ''Positie Omtzigt, Functie elders’’ waar ging dat ook alweer over? De gedachten malen door haar hoofd en ook de gesprekken met partijleiders probeert ze voor zich te halen. Het zal wel, is haar conclusie. Tijdens de quarantainetijd blijft ze hard werken en nog voor mei staat er een regeerakkoord. Een formatie die flink wat sneller is verlopen dan de vorige.

In onze eigen realiteit ging het net even iets anders. Als een soort vlindereffect leidde Ollongrens draagwijze van het papierwerk tot een drama van Shakespeariaanse proporties. Een drama die voorkomen had kunnen worden als ze de documenten in één van onze fantastische werktassen had gedaan! Omdat dit iedereen kan overkomen, willen we ook de heren behoeden voor een foutje als deze. Daarom volgen hier verschillende typen werktassen voor heren. Berg hier je spullen veilig in op! 

 

*Klik op de productfoto om naar diens pagina verwezen te worden

*De links van de kopjes verwijzen naar de producttypen


De Laptoptas

Een Personal Assistant die aan de hand of om de schouder gedragen wordt. En een aantrekkelijke PA ook nog! Want kijk eens hoe mooi deze Castelijn en Beerens tas is. Een werktas die jou representatief voor de dag laat komen, maar ook een werktas die representatief is voor onze laptoptassencollectie. Hij is stijlvol, professioneel en praktisch. Drie kenmerken die ook sterk naar voren komen bij andere tassen in onze collectie. Neem daar een kijkje, mocht je op zoek zijn naar een andere kleur, stijl of stof.

 

 

 

De Laptoptrolley

Als de rem van het vliegverkeer gaat kan je maar beter voorbereid zijn voor je komende zakentrips. Neem daarom één van onze laptoptrolleys mee op pad. Met de trekstang en wieltjes zijn laptoptrolleys eenvoudig mee te nemen. Dat hoeft niet alleen op de airport te zijn natuurlijk. Ook in het openbaar vervoer binnenslands kan het een aangename oplossing zijn om laptops en documenten mee te nemen. Geen gesjouw, maar soepel glijdend als een schaatser op ijs. Bijvoorbeeld met deze Piquadro laptoptrolley. Het is geen mysterie waar de naam van de collectie (Blue Square) vandaan komt. Een unieke look voor een kwalitatief hoogwaardige trolley. Mocht je liever een ander type werktas van Piquadro hebben dan een laptoptrolley? Kijk klik dan hier!

 

 

De Aktetas

De scheidslijn tussen de aktetas en de laptoptas vervaagt over de tijd. Dit komt omdat de laptop een grotere rol is gaan krijgen in ons werk. Aktetassen, die speciaal zijn ontworpen om papierwerk in mee te nemen, krijgen steeds vaker een laptopvak. Laptoptassen daarentegen zijn erop ingericht om laptops mee te nemen en hebben daarom vaker extra's die daarop inspelen. Het ligt vaak ook simpelweg aan de naam die het beestje van de maker krijgt. Een tas die de titel aktetas draagt is deze Leonhard Heyden. Kijk naar de klepsluiting die 'aktetas' schreeuwt. In één van deze vakken zijn al je vertrouwelijke papieren veilig!

 

 

De Laptoprugzak

Bovenstaande tassen passen beter bij functies waar je jezelf in een driedelig pak gaat hijsen. Is de dresscode wat informeler, dan kan je ook kiezen voor een laptoprugzak. Het kan goed zijn dat je een laptoprugzak prettiger vindt om mee te nemen dan een tas om je schouder of in je hand. Niet alleen draaggemak kan doorslaggevend zijn. Laptoprugzakken zoals deze Samsonite hebben enorm veel extra's die de werkende man bedienen. Zie bijvoorbeeld de vakken die op maat gemaakt zijn voor: een laptop, een tablet, een telefoon en een powerbank.

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt