Menu

07/12/2020

Gifts for him

Hoewel de goedheilig man afgelopen weekend ons land alweer heeft verlaten, is de maand van cadeautjes nog niet voorbij. Met de Kerstdagen in het vooruitzicht is er nog genoeg gelegenheid om een presentje te geven. Een zee aan cadeau-ideeën heb je niet altijd en daarom helpen wij wederom een handje. Ditmaal spitsen wij onze tips toe op cadeaus voor mannen. En wie kan er nou beter tips geven voor mannencadeaus dan een man zelf? Daarom is voor deze blog een man achter het toetsenbord gekropen om jou inspiratie op te laten doen voor het einde van het jaar. Hier volgen de 5 gouden tips.


5.  dR Amsterdam Portemonnee - €36,95,-

  

               Bekijk deze portemonnee                           Bekijk deze portemonnee

Het spits wordt afgebeten met een pareltje van eigen bodem. Het merk dR Amsterdam heeft vele mooie producten, waaronder deze portemonnee. Een portemonnee kopen wordt regelmatig uitgesteld door mannen. Pas als het uit elkaar valt, zal het worden vervangen en dan is het eigenlijk al te laat. Klinkt dat herkenbaar? Doe dan je vader/broer/vriend/vent een plezier en geef een portemonnee als cadeau! De keuze voor deze specifieke portemonnee komt door de tijdloze look. Daardoor past de portemonnee bij zowel de grijze, de kalende als bij de ongerimpelde man. Met drie steekvakken, acht pasjesvakken en een muntgeldvakje is deze opvouwbare portemonnee een geweldig en praktisch presentje. 

 

4. Eastpak - €30,- 

     

 

                   Bekijk dit artikel                                          Bekijk dit artikel


Eastpak, always a solid pick. Met name jongemannen dragen crossbodytassen, maar ook coole vaders kunnen heel goed wegkomen met een tas als deze. Voor alledaags gebruik of bijvoorbeeld voor bij het reizen kan een crossbodytas goed van pas komen. Items als sleutels, een portemonnee en een paspoort passen erin en krijgen een betrouwbare bewaarplek. Buiten dat de tas handig is, is de tas van Eastpak. Eastpak is een grote naam in de tassenwereld en in de streetwear. Menig man zal daarom verheugd zijn om deze tas onder het cadeaupapier vandaan te halen.

 

 

3. DSTRCT Riem - €39,95,-

     


                  Bekijk dit artikel                                                 Bekijk dit artikel 


Accessoires zijn leuk om cadeau te krijgen, maar een luxe DSTRCT riem zeker! Over het algemeen hebben mannen niet graag een riem die al te veel opvalt. Een zwarte riem is daarom een uitstekende keuze om een man mee te verblijden. Kwaliteit is wel een vereiste en daarvoor ben je bij DSTRCT aan het juiste adres. Alles overziend is deze klassieke riem van DSTRCT een cadeau die gegarandeerd een lach tevoorschijn zal toveren.

 

2. Orbitkey - €12,95,- 

 

                      Bekijk dit artikel 

 

Stereotyperend is het wel, mannen in verband brengen met bier. Maar uit het Nationaal Bieronderzoek (jawel die bestaat echt, kijk maar: https://www.nederlandsebrouwers.nl/site/assets/files/1227/nationaal_bieronderzoek_2019.pdf) is gebleken dat van de bierdrinkers tweederde man is. Al kan je met deze opener natuurlijk ook uitstekend een flesje Fristi mee openen. De Orbitkey tool is al helemaal een geweldig cadeau als de man al een sleuteletui van Orbitkey heeft. De opener maakt de etui in dat geval compleet. Met het woord opener doen we deze tool eigenlijk tekort. De tool kan namelijk ook gebruikt worden als: blikopener, platte schroevendraaier, moersleutel en als vijl. Een cadeau dat op vele manieren ingezet kan worden

 

 

1. Secrid moneyband - €10,- & Secrid pasjeshouder - €24,95,-

 

 

                    Bekijk dit artikel                                             Bekijk dit artikel

 

Deze zag je niet aankomen, hè? Zowaar een dubbele tip! Het is al geweldig om een Secrid pasjeshouder cadeau te krijgen, maar geef je een bijbehorende accessoire dan kan je al helemaal niet stuk. Zeker als de twee cadeaus ook nog eens matchen. De kleurencombinatie van de groene pasjeshouder en de blauw-wit-rode money band is, zoals ze zeggen, aesthetically pleasing. Uiteraard kan je ook zelf proberen om leuke kleuren met elkaar te matchen. Bijvoorbeeld omdat jouw dierbare al een Secrid pasjeshouder in een andere kleur heeft, waar bovenstaande money band niet bij past. Wij hebben van beiden meerdere kleuren, dus mix and match!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt