Menu

dR Amsterdam

dR Amsterdam staat voor: kwaliteit, functionaliteit en duurzame materialen. De Rooy (dR) ontwikkeld luxe en trendy lederwaren die geschikt zijn voor alledaags gebruik. Het oer-Hollands kwaliteitsmerk was voorheen bekend onder de merknaam H.J. de Rooy. Sinds 1947 is het bedrijf uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de fashion-branche, met een breed assortiment kwaliteitsproducten. Verzeker jezelf van jarenlang plezier en vind hier jouw nieuwe portemonnee of tas van dR Amsterdam!

 

77 artikelen Filter kiezen
77 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

H.J. de Rooy Amsterdam

De Rooy Lederwaren begon in 1947 in Amsterdam. De kleine werkplaats waar men ooit op ambachtelijke wijze de lederwaren vervaardigde is inmiddels flink uitgegroeid. Het zal je daarom niet verbazen dat het grootste gedeelte van het productieproces tegenwoordig niet meer in Nederland plaatsvindt, maar in India. Dit verandert niets aan de compromisloze hoge kwaliteit en ontwerpen waarbij functioneel gebruiksgemak voorop staat. Dit zijn al 70 jaar de kernwaarden van H.J. de Rooy, en met succes! Van Os tassen en koffers heeft dit merk speciaal geselecteerd omdat het aan de hoge kwaliteitseisen voldoet. Wij hebben op onze webshop en in de winkels een breed assortiment. Bekijk hier alle verschillende artikelen:

Liefde voor het ambacht

Is er vandaag de dag nog altijd sprake van vakmanschap en liefde voor het ambacht van leerbewerking? Hier kunnen we kort over zijn: jazeker! Bewerking van leder is echt een vak apart en moet op de juiste manier gedaan worden om tot kwalitatief hoogstaande producten te komen. Heb je altijd al willen weten hoe het productieproces van leren tassen of portemonnees in elkaar steekt? De Rooy heeft in het onderstaande filmpje heel mooi de bewerking van leer in beeld gebracht. Van het wassen tot het zorgvuldig inpakken van de tassen en portemonnees.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt