Menu

29/04/2020

Maak jouw outfit af met deze Pretty Pastel tassen!

 
In een tijdperk waar vrouwen zich kleden met krachtige outfits (zoals bij de tijgerprint hype) hebben pasteltinten toch een plekje weten te veroveren bij de zomertrends van 2020. De vrolijke en zachte kleuren gaan we deze zomer nog vaak terugzien. Ook bij Van Os zijn we helemaal klaar voor deze trend. Daarom laten we je hieronder 10 gave pasteltassen zien.
 
Pastelgeel met Inyati
Inyati weet als geen ander hoe ze mooie pastelkleurige tassen kunnen ontwerpen. De twee gele tassen hieronder zijn niet alleen onwijs classy maar ook nog eens vegan. Het mag er dan wel uitzien als leer maar er worden geen dierlijke materialen gebruikt bij alle Inyati tassen. 
Pastelgroen met MYOMY
MYOMY is hét merk voor echte fashionista ’s. De dames achter het merk begonnen ooit met het customizen van hun eigen kleding. Enkele jaren later staat er nu een sterk merk waar met liefde aan de beste en meest unieke tassen wordt gewerkt. Wat vind jij van deze groene MYOMY tassen? Gaaf zijn ze he!

 

Pastelblauw met Smaak Amsterdam 
Prachtige blauwe damestassen voor de zelfverzekerde, onafhankelijke en modieuze vrouw die precies weet wat ze wil in het leven. Smaak Amsterdam is dus voor alle vrouwen! Vrouwelijk en stoer met een chique twist, een echte musthave voor het hele jaar en gegarandeerd een tas waarmee jij de show steelt. 

 

Pastelroze met Ted Baker
Ted Baker is chic en alledaags. De focus van Ted Baker ligt op kwaliteit, oog voor detail en altijd met een knipoog. Het gevoel voor humor van de ontwerper schemert door in al zijn collecties. Of het nou subtiele kattensnorharen op een tas zijn of zilver- en goudkleurige details. En hoe cute zijn deze roze Ted tassen!

 

Pastelpaars met Zebra Trends
Jij steelt gegarandeerd de show met deze pastelpaarse Zebra tassen. De stijlvolle shopper en schoudertas zijn van goede kwaliteit en daarom perfect om overal mee naartoe te nemen. Wat een juweeltjes van tassen zijn het toch!?


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt