Menu

INYATI

Zeg je INYATI, dan zeg je classy en vegan. Maar wat is een vegan tas dan precies? Het ziet eruit als leer, het voelt als leer, maar het ís geen leer. Er worden geen dierlijke materialen gebruikt en is daarom 100% vegan. Perfect in combinatie met de strakke designs en mooie details van de stijlvolle tassen! INYATI is opgericht door een klein en creatief team van ontwerpers en vrijdenkers. Zij werden geïnspireerd door reizen en de liefde die zij delen voor mode. En zeg nou zelf, dit heeft geresulteerd in juweeltjes van tassen!

OVER INYATI

Vegan tassen, wat is dat precies? Het materiaal heeft wel een leer-look en voelt soepel aan, maar er komt geen leer bij kijken. De ontwerpers van INYATI weten er goed mee om te gaan. Het is een echt lifestyle merk, met tassen ontworpen voor stedelijke vrouwen die klaar zijn om de wereld te veroveren. De tassen van dit merk hebben verschillende kleuren en modellen, maar het materiaal blijft hetzelfde.

Vegan tassen

Vegan tassen zijn gemaakt van zacht en soepel materiaal, 100% veganistisch. Veganisme is tegenwoordig een lifestyle worden, INYATI maakt goed gebruik van deze lifestyle. Veganisten gebruiken of eten niks waar dierlijke producten voor zijn gebruikt, daarom zal een veganist nooit een leren tas dragen. De tassen van INYATI bieden een stijl voor elke stemming of gelegenheid. Soms cool en edgy en de andere keer meer speels en stijlvol. 

#INYATI

Met de hashtag #Iaminyati wil het merk verschillende persoonlijkheden aanspreken. IK BEN -  sterk, blij, trots, gek, dapper, nieuwsgierig, opstandig, knap, vriendelijk, sexy, schattig, avontuurlijk, anders, grappig, mysterieus, provocerend, individueel, charmant, medelevend, sierlijk, grappig, leuk, cool, onafhankelijk, stijlvol, chic, vriendelijk, attent, avontuurlijk, speels en edgy.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt