Menu

Zebra Trends

Zebra Trends heeft tassen voor de aller kleinsten én voor de jonge dames. Spring ’s ochtends op de fiets naar school met een rugzak vol met gave dinosaurussen, of juist een rugzak met zoete hartjes en prachtige strikken. Jij steelt gegarandeerd de show op het schoolplein! Ook aan de jonge dames heeft Zebra Trends gedacht; stijlvolle shoppers en schoudertassen van goede kwaliteit zodat je outfit compleet is maar je ook al je schoolspullen mee kunt nemen naar de les. Nieuwsgierig? Shop alle Zebra Trends tassen hieronder! 

46 artikelen Filter kiezen

OVER ZEBRA TRENDS

Zebra Trends heeft een groot aanbod aan schooltassen voor jonge kids op de basisschool en ook voor jonge dames die aan hun middelbare school avontuur beginnen. De rugzakken voor de jongsten beschikken over handige vakken voor bijvoorbeeld een drinkbeker of een broodtrommel en vanwege de verstelbare schouderbanden kan de tas een aantal jaar meegroeien! De shoppers voor jonge dames zijn perfect voor school; er past een tablet in en al je boeken, pennen en eten passen er ook nog bij! 

Voor je mini me 

Begint de kleinste net met school? Wat spannend! Voor zowel de mama’s en de papa’s als de kleine zelf natuurlijk. Die schoolcarrière moet natuurlijk wel goed beginnen met een mooie en goede rugzak. Bij Zebra Trends zit je daar aan het juiste adres. Rugzakken met dino’s, hartjes, strikken, stippen, salamanders, auto’s… Bij Van Os hebben we het allemaal, shop ze hier

Voor de dames

Ook de stap van basisschool naar middelbare school is best wel spannend; nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuwe lessen… Dat vraagt dan ook gelijk om een nieuwe tas! Zebra Trends heeft natuurlijk goed aan de jonge dames gedacht door het maken van stijlvolle shoppers en schoudertassen. Deze tassen hebben een fijn formaat waardoor alle benodigdheden mee kunnen naar alle lessen. En ze zien er ook nog een super gaaf uit en maken jouw outfit helemaal af!. Shop de damestassen hier!

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt