Menu

15/01/2020

Trend beurs Gorinchem

Januari is de maand van beurzen bezoeken en inkopen doen. Van de Panorama beurs in Berlijn tot aan de TRENDZ beurs in Gorinchem; natuurlijk gaat Van Os daar naartoe! Deze week zijn wij naar o.a. de TRENDZ beurs geweest, een beurs vol inspiratie, potjes, plantjes, lederwaren, boeken en lifestyle. Niet alleen op het gebied van tassen een ontzettend gave beurs om te bezoeken. Na het bezoeken van deze beurs ben je voorzien van een flinke dosis nieuwe inspiratie en ben je 100% op de hoogte van de trends van 2020.

1. GOUD IS DE KLEUR

Gouden fotolijstjes, goudkleurige poefjes, goudkleurige sleutelhangers en goudkleurige hardware. Links, rechts, onder en boven; je ziet goud! Deze trend begon zo'n twee jaar geleden bij sieraden, steeds meer mensen gingen gouden sieraden dragen. Nu zie je het ook vaker terugkomen in de hardware van tassen, kijk maar eens op de foto hieronder!

2. EEN RONDE TAS MAAKT JE OUTFIT

Ook deze trend was vorige zomer al veel te zien. Ronde tasjes gemaakt van riet, hoe leuk waren die? Dit jaar ga je de ronde tasjes waarschijnlijk nog veel vaker zien. Rood, groen, geel, blauw; het liefst in alle kleuren. 

3. SUBTIELE STUDS
 
Studs kunnen een tas maken of breken. Wat je in 2020 veel gaat zien, zijn tassen met subtiele studs als detail. Op de foto hieronder zie je dat bijvoorbeeld heel goed, er zitten kleine studs rondom de sluiting. Het leuke aan studs is dat de tas een soort ‘upgrade’ krijgt. Hij wordt net even wat specialer, unieker en gezelliger! De tasjes die je hieronder ziet zijn van Bear Design.

Naast lederwaren en tassen stonden er ook ontzettend veel andere lifestyle gerelateerde stands op deze beurs. Ben jij benieuwt naar de trends van 2020 of houd jij van lifestyle? Neem eens een kijkje hieronder! 

 
 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt