Menu

12/11/2019

tip van sint

Sinterklaas is weer bijna in het land en dat betekent maar één ding: gezelligheid! Ja, ja ja, gezelligheid is natuurlijk heel fijn, maar natuurlijk horen er ook cadeautjes bij Sinterklaas. Heb jij je lijstje al af voor pakjesavond? Of vier jij je Sinterklaas met een leuk dobbelspel of surprises? In deze blog zullen de tip van Sint naar voren komen, een man met zo veel wijsheid moet jou wel goede tips geven, toch?

STAY WARM

Wakker worden wanneer het nog donker buiten is. De deur uitgaan en schrikken van de koud. Thuis komen en het liefst heel de avond onder een dekentje bij de openhaard zitten. Tja… deze dingen horen allemaal bij de winter! Weet je wat ook bij de winter hoort? Handschoenen! Sinterklaas en koud is dus best een goede combinatie want hoe leuk (en natuurlijk handig) is het om hippe handschoenen voor Sinterklaas te vragen. Barts heeft ontzettend veel leuke en warme handschoenen!

   

KEEP YOUR KEYS CLOSE

Herken je het probleem van altijd je sleutels kwijt zijn? Zo vervelend, altijd weer hetzelfde liedje… Orbitkey heeft daar een oplossing voor! In een Orbitkey kan je tot wel zeven sleutel kwijt, daarnaast kan je aan het ringetje aan de onderkant ook nog bijvoorbeeld je autosleutels kwijt. Het leuke aan een Orbitkey sleuteletui is dat je het nog uit kan breiden met bijvoorbeeld een opener of een travelkit.

  

JEWELLERY ALL OVER

Dames opgelet! Een ringetje hier en een ketting daar… Een sieraad maakt jouw outfit helemaal compleet. Sinds kort verkoopt Van Os ook het geweldige merkMy Jewellery. Wat begon als een hobby van een twintiger, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend sieraden merkt wat over heel Nederland te verkrijgen is. Het merk is onder andere groot geworden door samenwerkingen met BN’ers als Maan en Vivian Hoorn!

  


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt