Menu

29/07/2019

SCHEVENINGEN, DE PLEK WAAR JE MOET ZIJN!

Zon, zee, hitte en haring! Scheveningen is dé plek als je opzoek bent naar dit! Voor zon en zee ben je op het strand op de perfecte plaats. Ben je opzoek naar hitte en haring? Ga dan naar het oude dorpsgedeelte van Scheveningen. In deze warme en zonnige week zijn óók wij naar Scheveningen gegaan, want nee wij waren daar zeker niet alleen! Tijdens ons bezoekje aan Scheveningen hebben wij ontzettend leuke hotspots ontdekt die wij natuurlijk graag met jullie delen.

DE PIER

De Scheveningse pier is niet zomaar een pier, nee deze pier dient tegenwoordig als een ware foodboulevard. Voor een lekker hapje of drankje kan je leuk terecht op de pier. Naast de foodboulevard heeft de pier ook een aantal overdekte winkels en een super de luxe hotel! En voor de sportievelingen onder ons; geen zorgen, ook aan jou is gedacht. Aan het einde van de pier staat een 55 meter Bungy Toren, hier kan je met een snelheid tot wel 70 km/u van af razen. Voor het mooiste uitzicht van Scheveningen kan je het beste in het reuzenrad gaan. Het reuzenrad biedt een spectaculair uitzicht over het elf kilometer lange strand en zelfs nog de skyline van Den Haag.

LITTLE CUBA

De zon schijnt en de lange en gezellige zomeravonden zijn eindelijk weer aangebroken. De plek waar je dan eigenlijk wel naartoe moet is Little Cuba. Little Cuba is onze all-time favoriete cocktailbar in Scheveningen. Geniet met de lekkerste cocktails op de pier van het mooie uitzicht over de Noordzee en de boulevard.

HET KURHAUS

Het Grand Hotel Amrâth Kuthaus Den Haag, ja dat is een hele mond vol he. Laten we het in deze blog gewoon het Kurhaus noemen. Dit super de luxe hotel beschikt over ruim 250 kamers, maar dan ook wel echt super de luxe. Uitzicht op zee, sauna en de lekkerste bedden, je vindt het hier! En ben jij toevallig opzoek naar een gezellig tapasrestaurantje? Je kan in het Kurhaus de lekkerste tapas eten bij ’t Zusje!

PALACE PROMENADE

Niet te vergeten; de Palace Promenade. Dit is dé plek om te shoppen aan het strand én de plek waar onze Van Os winkel te vinden is. Het overdekte winkelcentrum is zeven dagen in de week open om heerlijk te shoppen of om een lekker hapje eten te komen eten. Dit winkelcentrum heeft een gevarieerd aanbod van winkels en restaurant. Naast de Van Os winkel zitten hier namelijk bijvoorbeeld ook de Hema en de Kruidvat.

HET STRAND

Al zeg je Scheveningen, zeg je eigenlijk ook strand! Voor veel Nederlanders, maar ook buitenlandse toeristen staat Scheveningen bekend om zijn gezellige strand, en gezellig is het zeker. Op warme zomerdagen, zoals afgelopen week, kan het dan ook ontzettend druk zijn. Om je nog enthousiaster te maken over Scheveningen, hebben wij nog een aantal leuke kiekjes voor jullie!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt