Menu

Herschel

Het begon allemaal in 2009 met twee Canadese broers die behoefte hadden aan een functionele rugtas van hoogwaardig materiaal met een fijn oog voor detail. Zo gezegd zo gedaan: vernoemd naar de Canadese stad Herschel, werd het merk door de broers in het leven geroepen. Inmiddels is het merk een wereldwijd succes. Kenmerkend voor het merk zijn de simpele designs in de mooiste kleuren. Welke kleur is jouw favoriet?

39 artikelen Filter kiezen
39 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER HERSCHEL

Het van oorsprong Canadese merk heeft, tien jaar na het oprichten van het merk, de hele wereld bereikt. Overal waar je kijkt zie je wel iemand met een Herschel tas lopen. En dat snappen wij, want ze zijn onwijs gaaf en ook nog eens super functioneel. Less is more, is het motto van het merk. En dat zie je goed terug in de designs: simpel en strak maar dan wel in de mooiste kleuren.

Back to the beginning…

Al vanaf dag één is het doel van Herschel om de alledaagse reiziger de perfecte tassen en accessoires te bieden. De collecties van Herschel zijn zorgvuldig ontworpen met details die helpen in het dagelijks leven. Met tijdloze designs geïnspireerd op de wereld om ons heen, roept elk stuk een beetje nostalgie op en biedt het moderne functionaliteit. 

Herschel bij Van Os

Zo’n geweldig merk als Herschel mag natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Van Os. De tassen zijn perfect voor mensen die veel onderweg zijn en die functionaliteit in producten erg waarderen. Maak jouw tassencollectie nu nog compleet met een Herschel tas!

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt