Menu

29/01/2019

OP VAKANTIE NAAR DE SNEEUW?

Ben jij een van de gelukkigen die binnenkort naar de sneeuw vertrekt voor een wel verdiende wintersportvakantie? Mazzelaar, dat willen wij ook wel! Zeker omdat het reden geeft om een nieuwe rugzak te kopen voor op de piste, of misschien zelfs een nieuwe reiskoffer of reistas. Heb jij er al een in huis? Kijk snel verder en wie weet vind jij wel jouw nieuwe ski- of snowboardbuddy! 

RUGZAKKEN

Als je de hele dag de piste opgaat, is het wel zo fijn als je je daily essentials mee kunt nemen. Je mobiel, sleutels, drinken en zonnebril zijn maar een paar van de benodigdheden die je graag bij je houdt op vakantie. Een compacte maar stevige rugzak voor op de piste is dan ook zeker geen overbodige luxe. Check hieronder onze stoerste modellen en geef je wintersportoutfit dit seizoen eens een stoere maar stijlvolle twist!

1. Eastpak Rugzak Floid | €70,00

2. Dakine Rugzak Wonder | 45,00 

3. TheNorthFace Rugzak Borealis | €100,00

 

Klik hier om al onze rugzakken te shoppen! 

 

REISTASSEN ZONDER WIELEN

Ga je voor een korte vakantie naar de sneeuw? Dan is een reistas zonder wielen in vele gevallen zeer geschikt voor al je spullen. Niet te groot maar gelukkig wel groot genoeg voor alle benodigdheden. Er is niets erger dan door de sneeuw moeten sjouwen met een veel te grote koffer natuurlijk! Hieronder een greep uit onze reistassen zonder wielen.

1. Cabin Zero Reistas Classic 44L | 69,90 

2. TheNorthFace Reistas Base Camp Duffel | 125,00 

3. Travelite Reistas Kick Off | 39,95

 

Klik hier om al onze reistassen zonder wielen te shoppen!

 

REISTASSEN MET WIELEN

Is sjouwen in het algemeen niet helemaal jouw ding? Dan neem je toch lekker wel een reistas met wielen! Deze tassen zijn vaak een slag groter dan die zonder wielen waardoor er vanzelfsprekend ook lekker veel in kan. Perfect voor als je voor langere tijd op wintersport gaat. Zit jouw toekomstige reistas er hieronder tussen?

1. Kipling Reistas Teagan | 179,90 

2. Eastpak Reistas Tranverz | van 170,00 voor 129,00 

3. TheNorthFace Reistas Rolling | 300,00

 

Klik hier om al onze reistassen met wielen te shoppen! 

 

KOFFERS 

Ga je fancy op wintersport en ben je niet vies van een beetje luxe in het leven? Dan is een shiny koffer echt wat voor jou. Naast je ski- of snowboardmoves, steel je ook nog eens de show met je bagage! Begin je vakantie al thuis tijdens het inpakken van onderstaande, stijlvolle koffers. 

1. Samsonite Tunes | 269,00 

2. Piquadro Spinner | 399,00 

3. Rimowa Salsa Air | 429,00 

 

Klik hier om al onze koffers te shoppen! 

 

Op de hoogte blijven van onder andere nieuwe collecties en mooie aanbiedingen? Volg ons dan op Instagram en Facebook én schrijf je onderaan deze pagina in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Nog geen lid van ons loyaliteitsprogramma? Snel doen! Spaar punten bij Van Os om gebruik te kunnen maken van goede aanbiedingen en acties. Klik hier voor meer informatie en meld je aan! 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt