Menu

08/06/2018

Top 5 vaderdag cadeautips

17 juni is het zover! Op deze dag mogen we alle lieve papa’s in het zonnetje zetten. Weet jij al waarmee je hem gaat verrassen? We helpen je graag bij het bedenken van het ultieme vaderdagcadeau!

   

Castelijn & Beerens
Van mooie leren werktassen tot strakke portemonnees en pasjeshouders. De collectie van dit merk van Hollandse bodem zijn gemaakt van het allerbeste rundleer. Dat kun je makkelijk zien, voelen en zelfs ruiken. De tassen zijn hiermee perfect geschikt te gebruiken als werktas. Daarnaast gaan de tassen en andere lederwaren heel lang mee waardoor je vader er jarenlang plezier van heeft. En nog een leuk feitje, tot en met 17 juni ontvang je óók nog eens 20% korting op hun gehele collectie.

  

Slimme wallets van Secrid
Deze slimme pocket-sized portemonnees en pasjeshouders van Secrid zijn super handig voor het bewaren van je bankpassen en briefgeld. We bedoelen maar…wie betaalt er nu nog dagelijks met kleingeld? 

  

Orbitkey
Voor alle papa’s die hun sleutels om de haverklap kwijtraken is er een eenvoudige oplossing: de Orbitkey! Deze handige gadgets organiseren je sleutelbos tot een compacte sleutelhouder. 

·         Bekijk de Orbitkey collectie

  

Laptoprugzakken XD Design
Is jouw vader weg van design, gadgets en andere technische snufjes? Dan zijn de laptoprugzakken van XD Design hem op het lijf geschreven. Deze slimme rugzakken zijn voorzien van verborgen ritsen en geheime vakken, een anti-diefstal slot en een handige USB-oplaadpoort. Je shopt deze stoere rugzakken in verschillende kleuren. 

Cadeaubon 
Met een cadeaubon kan je vader zelf zijn perfecte cadeau verzilveren en zit je dus altijd goed. Maak je keuze uit €5,- €10,- en €20,-.

·         Bekijk alle cadeaubonnen


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt