Menu

Castelijn & Beerens Firenze Business

Deze businesslijn van Castelijn & Beerens bevat leren laptoptassen. De lijn bestaat uit Firenze tassen en Firenze Business tassen. De Business tassen zijn wat groter en heeft naast een laptopvak ook nog een tabletvak. Beide tassen hebben een groot voorvak en zijn erg handig in gebruik. Op deze pagina vindt u verschillende Castelijn & Beerens Firenze Business tassen.

5 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
DOELGROEP
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

Waarom een Castelijn & Beerens Firenze Business tas?

Er zijn verschillende goede redenen om een Castelijn & Beerens Firenze Business tas te kopen. Zo is de serie gemaakt eersteklas Italiaanse runderhuiden en hebben ze een erg professionele uitstraling. Het is een no-nonsense tassenlijn en het logo van Castelijn & Beerens is er subtiel in verwerkt. De tas heeft beschermnoppen zodat het niet verslijt. Er zijn twee verschillende soorten tassen in de Firenze collectie, namelijk de Castelijn & Beerens Firenze tassen en de Castelijn & Beerens Firenze Business tassen. De business tassen zijn iets groter, het voorvak is anders en de indeling is ook anders.

Castelijn & Beerens Firenze Business: de binnenkant

Een Castelijn & Beerens Firenze Business tas bevat een gewatteerd 15,6 inch laptopvak. De Castelijn & Beerens Firenze tas bestaat uit twee verschillende grote compartimenten waar documenten van A4 formaat in passen. De Castelijn & Beerens Firenze Business tas bestaat uit één groot compartiment met een laptopvak en een tabletvak. Ook bevat deze business tas verschillende kleine vakjes en een praktische organizer voor telefoon, pennen en visitekaartjes. Een ideale business tas.

Castelijn & Beerens Firenze Business in verschillende maten en kleuren

De Castelijn & Beerens Firenze Business collectie bestaat uit meerdere maten. Zo zijn er tassen van 40cm breed en van 31cm breed. Afhankelijk van het doel en de benodigde inhoud, kunt u bepalen welke tas voor u het meest geschikt is. Twijfelt u over de geschiktheid van een tas? Kom dan eens langs in één van onze 31 winkels, of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar het juiste Castelijn & Beerens Firenze product. Snel navigeren:

Castelijn & Beerens Firenze Business in de uitverkoop

Bent u op zoek naar een Castelijn & Beerens Firenze Business tas in de uitverkoop? Momenteel zijn die er niet. Wel is er een algemene Castelijn & Beerens sale pagina met. Op deze pagina shopt u Castelijn & Beerens tassen en portemonnees voor een aantrekkelijke prijs.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt