Menu

Van Os

Van Os verkoopt zoveel prachtige merken en onwijs veel verschillende soorten tassen en koffers. Zonder Van Os zelf, kon dat natuurlijk niet! Vandaar dat Van Os in 2013 besloot om een eigen tassen- en koffermerk te lanceren onder dezelfde naam. Hiermee gaat zij back to the basics: mooie en kwalitatief goede tassen en koffers geschikt voor iedereen. This is how we do it! Shop hieronder onder andere de eigen koffers, reistassen en werktassen van Van Os.

OVER VAN OS

The city where you make it happen: Rotterdam. Dat dacht oma Van Os in 1929 ook en dat was dan ook het jaar waarin zij de allereerste Van Os winkel opende. Inmiddels is Van Os uitgegroeid tot een merk waarin persoonlijke aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid nog iedere dag in de winkel en online centraal staan. Alleen dan nu keer 31!

Back to the beginning

Iedereen door middel van persoonlijke aandacht in contact te brengen met de beste kwaliteit tassen en koffers. Dat is wat het Rotterdamse Van Os al sinds 1929 het liefst doet. Zeker nu in de huidige markt blijft dat voor Van Os heel belangrijk. In de winkels wordt je vriendelijk ontvangen door onze verkooptoppers en zij helpen jou met het vinden van de perfecte tas of koffer. En héél belangrijk: de zoektocht gebeurd onder het genot van een lekker kopje koffie! Kom dus gezellig langs in één van onze winkels en ervaar voor jezelf de service van Van Os. 

Van Os bij Van Os

Wat heeft Van Os dan te bieden onder haar eigen naam? Ook hier gaan we back to basics, terug naar waar het allemaal mee begon voor oma Van Os: stijlvolle tassen en koffers van goede kwaliteit. Shop in een van de 31 winkels of online Van Os reistassen, koffers, beautycases en aktetassen. 

 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt