Menu

Senz

Als er iets is in Nederland dat je niet kunt bepalen, is dat het weer wel! Niemand kijkt meer gek op van een heftige storm midden in de zomer. Een Senz paraplu is dan écht onmisbaar! Met een Senz paraplu kom jij altijd droog aan op plaats van bestemming. Geen gevecht meer met de regen of wind! Wat houd je nog tegen?

33 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
33 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER SENZ

Je zult het niet geloven maar de Senz paraplu’s zijn zelfs bestand tegen windkracht 10. Door de aerodynamische vormen zien de producten er niet alleen mooi en strak uit, het beschermt je ook erg goed tegen de regen, en wie wilt dat nou niet? 

Back to the beginning

Na een week met zwaar weer waarin Gerwin Hoogendoorn drie paraplu’s zag sneuvelen, was hij er klaar mee. Gerwin studeerde destijds Industrieel Ontwerpen en besloot om zijn afstudeerproject te wijden aan een perfecte paraplu: een paraplu die écht elk weer aan kan, en wind in het bijzonder. Gerwin bedacht enkele slimme oplossingen en besefte dat hij goud in handen had. Al snel volgde het eerste prototype dat gemaakt werd op de naaimachine van Gerwins oma. Ongeveer een jaar later, in november 2006, brachten Gerwin en Phillip de Senz paraplu op de markt. De eerste voorraad van 10.000 stuks was binnen negen dagen al uitverkocht, wat een succes! In het eerste jaar heeft het merk allerlei awards binnen weten te halen. Sindsdien is het merk erg gegroeid, inmiddels is het bedrijf actief in West-Europa, Noord-Amerika en Azië. 

Niet alleen paraplu’s

Naast paraplu’s zijn Gerwin en Phillip verder gegaan met ontwerpen. De twee mannen hebben nu ook een eigen tassenlijn met verschillende collecties. De paraplu’s zijn natuurlijk niet vergeten in de ontwerpen van de tassenlijn. Elke tas bezit namelijk over een speciaal, waterdicht paraplu vak voor de opbouwbare Senz paraplu. Alle tassen zijn waterbestendig en hebben een laptopvak in de tas. Ook beschikken de tassen over een geordende indeling. 

Senz bij Van Os

Op onze website is er meer dan genoeg keus uit verschillende modellen en kleuren! Laat geen een regenbui meer jouw dag verpesten en kom altijd droog op jouw bestemming aan. Je shopt de Senz paraplu's hier

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt