Menu

CabinZero

Op zoek naar een handige lichtgewicht reistas? Kies dan voor CabinZero! Het is de ideale handbagage voor in het vliegtuig, de trein of gewoon voor jouw dagelijkse trips. De oprichter van CabinZero heeft deze reistassen, die je als rugzak of aan de hand draagt, speciaal ontworpen als handbagage voor mensen die intensief reizen met het vliegtuig ('in the cabin'). De tas weegt niets ('zero') en door de verstelbare banden aan de zijkant kan je deze reistas aanpassen aan de handbagage afmetingen van je vliegtuigmaatschappijen. 

17 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

EEN TAS VOOR ALLES: CABINZERO

Een tas waar je al jouw spullen in kan doen, dat is toch een droom? CabinZero heeft de tas ontworpen die dit mogelijk maakt. In de tas past gemakkelijk een flesje water, zonnebrand, portemonnee en al je andere reisartikelen die je zonder proppen in de tas kunt doen. Ben jij bang dat je spullen niet op zijn plek blijven liggen? Geen probleem, de compressieriemen zorgen ervoor dat alles goed blijft zitten waar het hoort. De meeste rugtassen zijn aan de voorkant van een rits voorzien, hier kan je je waardevolle essentials in opbergen. 

Back to the beginning

Toen Neil Varden op reis ging naar India, ondervond hij al snel de negatieve aspecten van een te grote backpack. Hij vond de backpacks te groot, onhandig en al helemaal te zwaar. Omdat je je rugzak op vakantie vaak gebruikt, is het belangrijk dat de tas van goede kwaliteit is. Neil besloot op dat moment dat het tijd was voor verandering. Hij wilde een tas die praktisch, niet te groot en vooral comfortabel is. Vandaag de dag is CabinZero één van de meest bekende rugzakmerken voor de reizigers!

IATA-norm

De oprichter van CabinZero heeft de rugtassen speciaal ontworpen als handbagage tassen voor intensieve reizen met het vliegtuig (‘in the cabin’). Het is daarom logisch dat alle tassen aan de AITA-norm voldoen. AITA is de brancheorganisatie voor de luchtvaart, deze brancheorganisatie heeft de norm van 55 cm x 20 cm x 35 cm ingesteld. Ook heeft AITA een label en logo ontwikkeld waarop ‘’AITA Cabin OK’ staat. Vliegmaatschappijen kunnen aan de hand van dit logo dus snel zien of de koffer/rugtas voldoet aan de afgesproken voorwaarden.

Toch liever geen rugzak?

Wil je toch liever geen rugzak? Kies dan voor een handige heuptas van CabinZero. Naast de reistassen heeft CabinZero ook meerdere tassen ontwikkelt die op meerdere momenten gebruikt kunnen worden. 

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt