Menu

CabinZero

Op zoek naar een handige lichtgewicht reistas? Kies dan voor CabinZero! Het is de ideale handbagage voor in het vliegtuig, de trein of gewoon voor jouw dagelijkse trips. De oprichter van CabinZero heeft deze reistassen, die je als rugzak of aan de hand draagt, speciaal ontworpen als handbagage voor intensief reizen met het vliegtuig ('in the cabin'). De tas weegt niets ('zero') en door de verstelbare banden aan de zijkant kan je deze reistas aanpassen aan de handbagage afmetingen van vliegtuigmaatschappijen. 

42 artikelen Filter kiezen

Een tas voor alles: Cabin Zero

Een tas waar je al jouw spullen in kan doen, dat is toch een droom. Een tas waar jij je flesje water, zonnebrand en portemonnee zonder proppen in kan doen. En niet alleen dat want je badpakken, shorts en jurkjes kunnen mee in de tassen van Cabin Zero. Ben jij bang dat je spullen niet op zijn plek blijven liggen? Geen probleem, de compressieriemen zorgen ervoor dat alles goed blijft zitten waar het hoort. De meeste rugtassen zijn van een rits voorzien aan de voorkant, hier kan je je waardevolle essentials in opbergen. 

Back to the beginning

Toen Neil Varden op reis ging naar India, ondervond hij al snel de negatieve aspecten zijn te grote backpack. Hij vond de backpack te groot, onhandig en zeker te zwaar wegen. Omdat je je rugzak op vakantie vaak gebruikt, is het belangrijk dat de kwaliteit ervan erg goed is. Neil had op dat moment besloten dat het tijd was voor verandering. Hij wilde een tas die praktisch, niet te groot en vooral comfortabel is. Vandaag de dag is Cabin één van de meest bekende rugzakmerken voor de reizigers!

IATA-norm

De oprichter van Cabin Zero heeft de rugtassen speciaal ontworpen als handbagage voor intensief reizen met het vliegtuig (‘in the cabin’). Het is ook daarom logisch dat alle tassen aan de AITA-norm voldoen. AITA is de brancheorganisatie voor de luchtvaart, deze brancheorganisatie heeft de norm van 55 cm x 20 cm x 35 cm ingesteld. Ook heeft AITA een label en logo ontwikkeld waarop ‘’AITA Cabin OK’ staat. Vliegmaatschappijen kunnen aan de hand van dit logo dus snel zijn of de koffer/rugtas voldoet aan de afgesproken voorwaarden.

Toch liever geen rugzak?

Wil je toch liever geen rugzak? Kies dan voor een handige heuptas van Cabin Zero. Naast de reistassen heeft Cabin Zero ook meerdere tassen ontwikkelt die op meerdere momenten gebruikt kunnen worden. 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt