Menu

By lin

Ditmaal geen tulpen uit Amsterdam maar in dit geval tulpen van By Lin als vrolijke sleuteletui in alle kleuren van de regenboog. De By Lin collecties worden ontworpen door de Twentse designer Linde van der Poel. Van der Poel ruilde in 2020 Nederland in voor het tropische Bali. Ze liet zich inspireren door het handwerk en de natuurlijke materialen op Bali. Dit vormde de basis voor haar eigen ontwerpen, met planten en bloemen als inspiratie. Er ontstond een mooie en vrolijke collectie met sleuteletuis. Voor welke kleuren ga jij?

28 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

Over By Lin

Een tulpenetui in jouw favoriete kleur? Die vind je gegarandeerd in de collectie van By Lin. Toen de Twentse designer Linde Van Der Poel in 2002 verhuisde naar het tropische Bali ging ze verder ontwerpen onder de naam By Lin. Ze liet zich vooral inspireren door planten, bloemen en bladeren die in de natuur te vinden zijn. Zo vind je handtassen in de vorm van lotusbloemen, junglebladeren of esdoornblaadje. Maar waar By Lin in Nederland voornamelijk bekend om staat, zijn haar beroemde tulpenartikelen uit de collectie Tulip Batik. 

De By Lin Tulip collectie

Toeristen over de hele wereld komen er speciaal voor naar Nederland; de prachtige Nederlandse tulp. De tulp is in Nederland zelfs zo bijzonder, dat er een heel lied aan toegewijd is met de passende naam ‘Tulpen uit Amsterdam’. Ook By Lin liet zich door de tulp inspireren. Een ontwerp waar wij als Nederlanders trots op mogen zijn! De tulpenetuis van By Lin zijn natuurlijk te verkrijgen bij Van Os tassen en koffers. De etuis vind je in verschillende kleuren zoals rood, roze en bruin. En hoewel de volledige zwarte tulp in Nederland nog niet bestaat, kun je de zwarte tulp gelukkig wel gewoon als etui bestellen. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt