Menu

01/02/2018

In de spotlights: Cowboysbag. Ben jij al 'hooked'?

Van Hollandse bodem, dat is het merk Cowboysbag allereerst. Het in Amsterdam opgerichte tassenmerk werd bekend in Nederland door Cowboysbag The Bag en de Cowboysbag luiertas 'The Diaperbag'. Dit zijn stoere leren tassen in verschillende kleuren, die ook nog eens super praktisch zijn vanwege de vele vakken. Maar leren tassen, rugzakken en laptoptassen is zeker niet het enige waar het merk goed in is. Er is ook een uitgebreide lijn leren portemonnees en handige accessoires zoals pennenetui ’s en toilettassen.  

New in: Hooked collectie
'You will be hooked from the moment you've laid eyes on this collection!'zegt Cowboysbag terecht over de nieuwe collectie rugtassen en crossbodytassen met opvallende decoratieve gespsluiting. Wij zijn in ieder geval fan! Bekijk de nieuwe Cowboysbag Hooked collectie.

The Bag
Cowboysbag ‘The Bag’ ziet er niet alleen mooi uit, maar hij draagt ook nog eens heel comfortabel vanwege het soepele leer. Bij het ontwerp van The Bag is echt gedacht aan de behoeften en gewoonten van een vrouw. We willen op alle mogelijke situaties voorbereid zijn en daarom hebben we van alles en nog wat in onze tas. Je kunt het zo gek niet bedenken: een kladblok op A4 formaat, boeken, een tablet, je portemonnee, zakdoekjes, biscuits voor als je een sugar dipje hebt en deo (niet geheel onbelangrijk) kan je allemaal makkelijk in het hoofdvak kwijt als je wilt. Benieuwd? Wij willen je onze bestsellers hieronder natuurlijk niet onthouden. Bekijk hier alle Cowboysbags.

Met Cowboysbag naar je werk
Met een goede leren laptoptas van Cowboysbag kan je zeker voor de dag komen op je werk! Er is een speciale businesslijn waar verschillende types laptoptassen en laptoprugzakken onder vallen. Aan alles is gedacht. Naast een gewatteerd laptopvak zijn er genoeg extra vakken zodat je alles kunt meenemen om goed beslagen ten ijs te verschijnen. Bekijk hier de cowboysbag werktassen.

The Diaperbag luiertassen
The Diaperbag is een stoere, handige én duurzame leren luiertas waar je alles voor je baby én je eigen spullen in kwijt kunt. Niets onhandiger dan op pad moeten met je eigen tas én een aparte luiertas. Het is ook nog eens een tas waar mannen ook graag mee op pad willen! The Diaperbag heeft zoals alle Cowboysbags veel verschillende vakken, maar ook een fleshouder en een bijpassend verschoningsmatje. Luiers, een pak billendoekjes, flesjes, speentjes, potjes Sudocrème, reserve kleding, spuugdoekjes.... het past allemaal. Ideaal dus en het mooiste is dat je er jarenlang plezier van hebt! Want ook als de luierperiode voorbij is, kan je de tas gewoon dagelijks blijven gebruiken als werktas bijvoorbeeld, aangezien een laptop er makkelijk in past. 

Cowboysbag portemonnees
Dacht je dat Cowboysbag alleen mooie tassen maakt? Dan heb je het mis! Toegegeven, de merknaam Cowboysbag is wat misleidend aangezien het woord tassen hierin zelfs specifiek is verwerkt. Desalniettemin kan je bij ons ook een ruime collectie stijlvolle portemonnees vinden! Deze hebben een strak, tijdloos design en zijn gemaakt van hoge kwaliteit leer in verschillende kleuren. Welke is jouw favoriet? 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt