Menu

11/08/2017

NEW IN: Orbitkey Rose Gold collectie

Wil jij een functionele en stijlvolle manier om je sleutels met je mee te dragen? De nieuwste Rose Gold collection van Orbitkey is de oplossing! Roségouden accessoires zijn op dit moment helemaal hot in modeland en Orbitkey speelt met de nieuwste Rose Gold collection in op deze modetrend. De Rose Gold Orbitkey, verkrijgbaar in de kleuren Blush (zacht roze), Sage (mintgroen) en Stone (lichtgrijs), is dé nieuwe essential voor iedere vrouw.



De Orbitkey biedt ruimte voor maximaal zeven, standaard formaat sleutels. Daarnaast is aan de Orbitkey een sleutelring aangebracht waar bijvoorbeeld een autosleutel aan bevestigd kan worden. Door het opbergen van sleutels in de Orbitkey ontstaat een compacte sleutelbos en voorkom je dat je sleutels krassen geven aan bijvoorbeeld je telefoon. Je bergt je Orbitkey vervolgens heel gemakkelijk en veilig op in je broekzak of je tas.

En daar blijft het niet bij! Je kunt jouw nieuwe Orbitkey ook nog eens customizen met speciale Orbitkey tools zoals de bottle opener, usb stick en de multi-tool. Een Orbitkey is dus veel meer dan alleen een sleuteletui.

Voor welke kleur ga jij? Nu shoppen: Rose Gold Collectie >


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt