Menu

09/05/2023

5x Uniek vervoer op weg naar jouw trouwlocatie

Wanneer je gaat trouwen, wil je dat alles op de puntjes geregeld is. Het vinden van een prachtige jurk, een unieke trouwlocatie, een passende thema én uiteraard een uniek vervoersmiddel. Je zal op de dag van je leven natuurlijk wel van A naar B worden gebracht. De vraag is hoe maak je dan zo'n verbluffende entree. Gaan jullie voor de traditionele koets met paarden of stappen jullie in een huwelijks(bootje)? Als je op zoek bent naar inspiratie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van Os ging op onderzoek uit en heeft hieronder een aantal orginele vervoersmiddelen voor je op een rij gezet. Hiermee begint en eindigt jouw liefdesavontuur succesvol. Een dag om een nooit te vergeten!

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan*

1. Koets met paarden

 

Wil jij jouw bruiloft beleven als een ware princess? Dan kan een koets met twee sierpaarden natuurlijk niet ontbreken. Het is overigens zeer praktische vervoersmiddel wanneer jij van pan bent om een grote trouwjurk te dragen. In een koets heb je namelijk net wat meer ruimte over, dan in een lage auto. En zeg nou zelf het is natuurlijk ook super romantisch!

2. Nostalgische Volkswagen busje

 

Hou jij van oldschool? Ga dan voor een retro volkswagen busje uit de zestige jaren. Naast dat hij er beeldig uitziet voor trouwfoto's, biedt dit schattige busje ook genoeg ruimte om extra gasten mee te nemen. Leuke tip; je kunt hem later om laten bouwen als photobooth voor je gasten. Hoe gaaf is dat! Ze zijn er overigens in verschillende varianten en kleuren te vinden die passen bij jouw thema.

3. Huwelijks(bootje)

 

ligt jullie trouwlocatie gelegen aan het water, dan is huwelijksboot ideaal om jouw entree te maken. Hoe leuk is het om samen te varen naar jullie ceremonie terwijl jullie gasten aan de kant op jullie staan te wachten. Je kunt er ook natuurlijk voor kiezen om het bootje pas in te gaan bij de afsluiting van het feest. Een tip; mocht je zelf gaan varen, oefen een aantal dagen van te voren. Het zal zonde zijn als jullie niet aankomen zoals gepland.

4. Busje komt zo

 

Wil je tegelijkertijd met al jouw huwelijksgasten aankomen op jullie trouwlocatie? Dan is het leuk om een Amerikaans schoolbus of een Engelse bus te huren voor jullie bruiloft. Daarnaast is het ook praktisch wanneer je meerdere trouwlocaties hebt en die verder van elkaar afliggen. Bovendien is het ook nog eens hartstikke gezellig om met z'n alle in de bus alvast te beginnen met feesten. 

5. Oer-hollands met de fiets

 

Wanneer jouw trouwdag plaatsvind in de grote stad. Dan is het gezellig om samen op de fiets jullie entree te maken. Budgetvriendelijk, ecologisch, simpel en ook nog eens orgineel! Je kan kiezenvoor twee aparte fietsen, tandem of een duo-fiets. Geen zin om met je trouwjurk de fiets op de stappen? Dan is er natuurlijk altijd een bakfiets te huur. Voor elk probleem is er wel een oplossing. En kies jij ook voor deze oer-hollandse vervoersmiddel?

6. Zwevend in een luchtballon

Love is in the air! Hoe romantische is het om al zwevend in de lucht aan te komen bij trouwlocatie. Het is niet goedkoop, maar wel onvergetelijk. Met dit vervoersmiddel Blijft jullie intrede zeker weten bij iedereen in het geheugen gegrift. Je kan er zelfs voor kiezen om tegelijkertijd met al jouw gasten de lucht in te gaan en in de lucht het ja-woord te geven. Hoe vet is dat!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt