Menu

22/12/2022

Top 5 Party Bags

It's party time! We gaan afscheid nemen van 2022 en springen het nieuwe jaar in. Dat betekent feest! Haal je beste outfit maar uit je kast, het is de tijd van het jaar om weer helemaal los te gaan. Daar hoort natuurlijk wel een handige en stijlvolle tas bij. Een accessoire maakt jouw look tenslotte compleet. Je rode lipstick, telefoon, pasjes en spiegeltje wil je natuurlijk wel bij de hand hebben. Op zoek naar een trendy party bag? Wij legden een vergrootglas op de modewereld en haalden een paar mooie pareltjes voor je in huis. Lees hieronder de top 5 party trends van 2022/23.

1. Pailletten gekte

Pailletten, pailletten en nog eens pailletten. Je kunt er niet genoeg van krijgen. Zowel in het straatbeeld als op social media is paillet mega vet. Dé trend van dit moment! Van rokken en flared broeken tot aan blouses en blazers, noem het en het is in paillet. Ook in het assortiment van de accessoires zet deze trend zich voort. Wij hebben een tweetal prachtige crossbodytassen uit de Virtual Mini serie van Guess verkrijgbaar, deze zijn prachtig te combineren met een oversized blazer! 

 

 

2. Velvet, velour of fluweel

Velvet is rondom de feestdagen toch een blijvertje! Een vleugje velour zorgt namelijk voor een luxeuze uitstraling. Fluwelen items zijn voor feestelijke gelegenheden dan ook erg geliefd. Denk aan bodycon-jurken, pakken, topjes, blousen en uiteraard ook tassen. Ontbreekt er bij jou nog zo'n zijde zachte tas? Dan raden wij de rode Edamame crossbodytas van Valentino aan. Matcht rood niet met jouw outfit? Ga dan voor de Crossbodytas velvet zwart van Loulou Essentiels, een chique tas die ook als clutch te dragen is. 

 

 

 

3. Metallic maakt een comeback

In de blitse jaren '80 waren glinsterende items niet weg te denken. Anno 2022/2023 maken metallic items een regelrechte comeback. Van zilver, goud tot aan multicolored: niks is te gek. Een glinsterende schoen of tas zijn ideale manieren om jouw outfit mee op te spicen. Verschijn jij 'all out glam' bij het kerstdiner of maak jij een statement met glinsterende details?

 

 

 

4. Glitter and glam

Naast metallic ga je ook zeker veel glitter zien tijdens de feestdagen. Een beetje glitter toevoegen aan je outfit kan tenslotte geen kwaad, niet waar? Een tas is een mooi voorbeeld voor het toevoegen van een subtiel accent. 

 

 

 

5. Opvallende kleuren

Dit najaar is kleur ook mega hot in het Nederlandse straatbeeld! Met name knalroze en grasgroen zijn zeer geliefde kleuren. Het is eigenlijk best begrijpelijk, gedurende de donkere en koude periode van het jaar kunnen wij wel wat kleur gebruiken! Ben jij op zoek naar zo'n 'It-Bag' voor in je garderobe ? Bekijk dan zeker onze nieuwste collectie van Michael Kors. Draag de tas contrasterend op een neutrale outfit of creëer een totale colorblocking look. Het kan allemaal.

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt