Menu

02/06/2022

Welk type vader ben jij?

Het is bijna zover: Vaderdag! Een dag waarop onze papa's eens flink in het zonnetje worden gezet! Ter ere van Vaderdag hebben wij een aantal type vaders voor je op een rij gezet! Papa zijn, dat doet natuurlijk iedereen op zijn eigen manier. Je kan een papa zijn met veel flauwe grappen, waar je kind hard om moet lachen. Of je hebt een vader die als trouwe supporter altijd aan de kant staat om jouw met man en macht aan te moedigen. Ook de knuffelpapa, de sportieve vader en de beschermende vader, mogen niet ontbreken. Kortom; ze zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Natuurlijk ben je als vader niet alleen één profiel, maar een leuke mix van meerdere kenmerken. Toch zal er wel één profiel overheersen. Wij zijn benieuwd welk profiel jij in jezelf herkent of in jouw eigen vader?

1. De grappige vader

De vader die iedereen in huis plots laten schrikken, kietelt en een bedenker is van de meest flauwe grappen. Het hele gezin ligt dan ook iedere keer weer plat van het lachen. Jij bent dé persoon in huis die met de meest briljante grappen om de hoek kan komen! Een grappig moment tussen een ouder en kind, is ook iets wat kinderen nooit zullen vergeten. Om ervoor te zorgen dat deze vader zijn lolbroek aan houdt, komt een goede riem goed van. Dé ideale cadeautip voor Vaderdag!

2. De starter | aanstaande vader

Jij bent de vader die binnenkort een nieuw hoofdstuk ingaat. Weinig andere gebeurtenissen hebben zoveel impact op je leven dan de geboorte van een kind. Het is een geweldig moment, maar het brengt ook een hoop emoties met zich mee! Jouw vaderschapsrol is nog even wennen en je wilt alles zo goed mogelijk voorbereiden voor je eerste kind. Je hebt de babykamer klaargemaakt en je hebt voor de kleine alvast een spaarpotje klaarstaan. Jij wilt als toekomstige papa dat alles tip top geregeld is, zodat jouw dreumes kan opgroeien in een warm en gezellig huis. Om deze papa een handje te helpen, hebben wij de volgende tassen voor hem geselecteerd.

3. De handige harrie | klusjes papa

Welke dochter of zoon wil nou niet een vader als held. Moet er iets gemaakt worden? Dan ben jij dé superheld in huis die dat kan fixen! Jij bent een ware klusjesman, die overal wel een oplossing voor heeft. Iets maken of zelf ontwerpen daar haalt hij zijn voldoening uit. Zowel in huis als in de tuin ben jij dan ook lekker bezig met klussen. Een ding is zeker, jouw vrouw hoeft je niet op te geven voor het progamma 'klusjesmannen'. Wij hebben al een praktische tas van Piquadro en een stijlvolle portemonnee van Castelijn en Beerens uitgekozen voor deze handy man!

4. De supporter | coachende vader

langs de zijlijn van het sportveld tot aan het dagelijks leven, jij staat als vader altijd paraat voor jouw kind en helpt hem of haar de beste versie van zichzelf te worden. Voor goede raad kunnen ze dan ook altijd bij jou terecht. Voor de supporter komt wellicht een compacte schoudertas goed van pas. Hij is licht van gewicht en gaat overal mee naartoe! Ken of ben jij zo'n persoon? Dan zijn de volgende tassen van Guess en Spikes & Sparrow echt geschikt voor deze diehard fan.

5 De avonturier | actieve vader

Jij bent een actieve vader die altijd zin heeft in een potje voetbal, gek is op spelletjes of graag er tussenuit wil op de fiets. Jouw kind kan erop rekening dat jij elke zaterdagmiddag met volle enthousiasme langs de zijlijn staat. Stilzitten, dat is voor jouw een vak apart. Voor deze vader hebben wij een aantal praktisch en sportieve rugtassen van Kapten & son en CabinZero uitgezocht!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt