Menu

30/09/2021

The Westfield Mall of the Netherlands

Na een ingetogen opening die plaatsvond in maart, is het tijd om uitbundig feest te vieren in de Westfield Mall of the Netherlands. Daarbij houden ze het niet bij slechts een dag, maar wordt er maar liefst tien dagen lang iets georganiseerd. En Westfield zou Westfield niet zijn als dit niet groots gebeurt. De 30e van september heeft Lady Gaga enkele nummers van haar nieuwe (jazz) album ten gehore gebracht. Niet enkel voor Leidschendam, maar voor nog eens 20 andere shopping malls die onder de naam van Westfield vallen. Want Westfield, dat door de overname in 2017 onderdeel uitmaakt van Unibail-Rodamco-Westfield (URW), is een gigant. Met maar liefst 118 winkelcentra over de hele wereld is het mondiaal de grootste speler op dit gebied, en in een daarvan hebben wij een winkel!

 

  

 

Onze winkel in The Westfield Mall of the Netherlands wordt vergezeld door grote namen als Victoria's Secret, Nike, Guess, Monki en ga zo maar door. Dit dankzij de verbouwing van winkelcentrum Leidschenhage die door URW is bewerkstelligd. Door de verbouwing is de mall zó groot geworden, dat het perfect is voor een dagje weg. Er valt genoeg te shoppen, er is volop gelegenheid om te eten en ook het leisure aanbod is top door de aanwezigheid van een Kinepolis bioscoop en een Gamestate gamehal. 

 

Grandeur die je kan verwachten van een multinational met een waarde van miljarden. De georganiseerde activiteiten van Westfield Malls zijn altijd iets om naar uit te kijken. Volg ons of Westfield daarom op social media om in de gaten te houden of je weer een smoes krijgt om te gaan shoppen. 

 

https://www.instagram.com/vanostassenenkoffers/

https://www.instagram.com/westfieldmallofthenetherlands/

https://www.facebook.com/vanostassenenkoffers


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt