Menu

17/03/2021

De beste 'All Weather' bags

 

Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. Vooral in het voorjaar is het weer nogal onstuimig en kan het op het ene moment regenen en schijnt vervolgens weer de zon. Af en toe worden we ook verrast door hagel of zelfs sneeuw. Het is daarom lastig om je kleding en accessoires aan te passen op dit soort weer. Daarom zijn all-weather bags dé oplossing! Tassen die waterproof zijn als het weer eens giet, maar er ook hartstikke leuk uitzien als het zonnetje schijnt. Benieuwd naar de beste 'all-weather' tassen? Lees snel verder!

 

Bold Banana

Als je op zoek bent naar een vrolijke rugzak, dan ben je bij Bold Banana aan het goede adres. Deze tassen hebben namelijk de leukste kleurtjes en door de verwisselbare straps kan je zelfs een zwarte tas een kleurrijk detail geven. Deze tassen passen perfect bij het aankomende zonnige seizoen! Wist je dat de tassen van Bold Banana gemaakt zijn van waterafstotend polyester? Mocht je verrast worden door de regen, dan blijven jouw spullen in ieder geval droog, net zo handig! Een tas die je bij alle weersomstandigheden met je mee kan nemen. 

Klik op de tas om op de productpagina te komen!

 

     

 

     

 

Cabin Zero

Heb jij ook zo’n zin om weer lekker op reis te gaan? Hopelijk mogen we binnenkort weer onze droombestemmingen opzoeken! Of het nou een lange of korte reis wordt, met een Cabin Zero reistas kan jij zorgeloos op pad gaan. Het formaat van deze tas is namelijk perfect als handbagage in het vliegtuig, maar is uiteraard ook handig in de trein of in de auto. Helaas kan je ook op je vakantiebestemming met regen te maken hebben. Soms zit het weer even niet mee, maar met een Cabin Zero rugzak is dit helemaal geen probleem. Zo zijn ook deze tassen gemaakt van waterproof Polyester, waardoor jouw spullen gegarandeerd beschermd blijven tegen regen en viezigheid. Door de vrolijke kleurtjes is deze rugzak ook hartstikke geschikt om te gebruiken als het niet regent, het blijft gewoon een hartstikke handig item!

Klik op de tas om op de productpagina te komen!


 

     

 

     

 

Rains

Ben jij nog op zoek naar een alledaagse rugzak die je eigenlijk altijd kan gebruiken? Dan is een rugzak van Rains dé perfect keuze voor jou! Allereerst zijn de rugzakken van Rains gemaakt voor ‘wereldburger’ van nu. Met moderne designs en handige functies, zijn dit perfecte rugzakken voor alledaags gebruik, zoals een dagje uit, of naar werk. De rugzakken zijn compleet waterdicht, dit komt doordat ze gemaakt zijn van waterproof materiaal. Het is hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt bij regenjassen, waardoor jouw spullen altijd droog blijven. Een leuke extra is dat de rugzakken van Rains in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn en je de tas dus ook gewoon lekker in de lente of zomer kan gebruiken.

Klik op de tas om op de productpagina te komen!

 

     

 

     

 

New Rebels

De rugzakken van New Rebels lijken qua materiaal erg op die van Rains. Ook de rugzakken van New Rebels zijn namelijk gemaakt van waterproof materiaal, dat je kan vergelijken met het materiaal van een regenjas. Een tas die gegarandeerd bestand is tegen de regen, altijd handig! Een groot verschil met de andere rugzakken, is dat de rugzakken een roltop hebben. Dit wil zeggen dat de rugzakken aan de bovenkant opgerold kunnen worden, en uitgevouwen kunnen worden als je meer spullen bij je hebt. Zo pas je jouw tas gemakkelijk aan op jouw indeling. De vrolijke kleurtjes zorgen ervoor dat dit echt een all-weather tas is!

Klik op de tas om op de productpagina te komen!


 

     

 

     

 

Famaco

Misschien denk je wel bij jezelf, ik heb eigenlijk al genoeg tassen, deze zijn alleen helaas niet waterproof… Dan hebben wij een gepaste oplossing voor jou! De waterproof impregneerspray van Famaco beschermt jouw tas tegen water en viezigheid. Vooral in de wisselvallige seizoenen, zoals de lente die er weer aankomt, is het handig om deze spray bij de hand te houden. Zo zijn al jouw tassen beschermd als je weer eens verrast wordt door een regenbui. 

Klik op de tas om op de productpagina te komen!

 

     


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt