Menu

Bold Banana

Bold Banana is een oer-Hollands tassenmerk dat in 2018 is opgericht in Eindhoven. De rugzakken hebben opvallende straps wat de tassen uniek én origineel maakt! De rugzakken zijn ook super functioneel door de verschillende vakken. Er is genoeg plek voor al jouw boeken en documenten. Shop hier jouw favoriete Bold Banana rugzak!

22 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

OVER BOLD BANANA

Een rugzak, iedereen moet er eentje in zijn of haar bezit hebben toch?! Een Bold Banana tas is de perfecte rugzak om overal mee naar toe te nemen. Het merk maakt handige rugzakken die je gemakkelijk kunt mixen and matchen. De rugzakken van Bold Banana zijn verfrissend, hip, kleurrijk, functioneel en staan voor positiviteit!

Back to the beginning…

Het oer-Hollands tassenmerk Bold Banana is in 2018 ontstaan in Eindhoven. Sindsdien brengt Bold Banana jonge en creatieve mensen bij elkaar om de ontwikkeling van het merk vorm te geven. De tassen zijn gemaakt van hoge kwaliteit polyester. 

De kleurrijke Bold Banana tassen

Kleurrijk, dat zijn de rugzakken van Bold Banana zeker! Maar hoe zit het verder met de rugzak? In deze rugzak is er genoeg plek voor boeken en A4-documenten. Verder zit er ook een 15.6” laptopvak in de tas die afsluitbaar is met klittenband. De ritsen aan de zij- en achterkant zijn allemaal waterdicht en er zitten veel slimme vakjes in de tas waarin je al jouw spullen veilig kunt opbergen. Verder heeft de rugzak een unieke magneetsluiting, deze sluiting gaat namelijk via de zijkant open! Zo kan je tas niet openspringen wanneer hij erg vol zit. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt