Menu

Bold Banana

Bold Banana is een oer-Hollands tassenmerk dat in 2018 is ontstaan in Eindhoven. Met dit merk blijf jij je rugzak vernieuwen. Deze rugzakken hebben namelijk allemaal verwisselbare straps, zo blijf jij uniek én origineel. Naast het leuke design van deze tassen, zijn de tassen ook nog eens enorm functioneel. Er is genoeg plek voor boeken en documenten van A4-formaat en verder zit er ook een laptopvak in! Shop hier jouw favoriete kleur!

OVER BOLD BANANA

Een rugzak, iedereen moet er eentje in bezit hebben. Bold Banana maakt ook rugzakken en niet zomaar rugzakken. Bold Banana maakt handige rugzakken die nu bij je passen, maar ook bij de stijl die je overmorgen hebt. Door de verwisselbare strap blijf jij vernieuwend en origineel! De rugzakken van Bold Banana zijn verfrissend, hip, kleurrijk, functioneel en staan voor positiviteit!

Back to the beginning…

Bold Banana is een oer-Hollands tassenmerk. Dit nieuwe merk is in 2018 ontstaan in Eindhoven. Sinds dat moment brengt Bold Banana jonge en creatieve mensen bij elkaar om de ontwikkeling van het merk vorm te geven. Het vormgeven heeft natuurlijk een connectie met de verwisselbare straps, want juist door die straps, kan jij je tas blijven vormgeven. De tassen zijn gemaakt van hoge kwaliteit polyester. 

Over de kleurrijke rugzak

Kleurrijk, dat zijn de rugzakken van Bold Banana op zeker! Maar hoe zit het verder met de rugzak? In deze rugzak is er genoeg plek voor boeken en documenten van A4-formaat. Verder zit er ook een 15.6” laptopvak in de tas die afsluitbaar is met klittenband. De ritsen aan de zij- en achterkant zijn allemaal waterdicht en er zitten veel slimme vakjes in de tas om spullen op te bergen. Verder heeft de rugzak ook een unieke magneetsluiting, deze sluiting gaat namelijk via de zijkant open! Dit omdat (als je tas heel vol zit) niet de sluiting openspringt. 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt