Menu

12/03/2020

Handige helpers in de regen: de paraplu!

Op 20 maart start alweer de lente maar het lijkt of de weergoden de zomer nog niet in hun bol hebben. Want het regent dat het giet de afgelopen dagen en daar worden wij in Nederland natuurlijk niet vrolijk van. Maar ja, de dagelijkse bezigheden gaan gewoon door, zoals naar het werk gaan, de kinderen naar school brengen en boodschappen doen.

We kunnen ons natuurlijk van top tot teen hullen in een “handig” regenpak, maar zeg nou zelf, echt heel handig zijn die nou ook weer niet. Want eenmaal aangekomen op plaatst van bestemming is de grote vraag, waar laten we ons natte pak nu? 

Een andere handige oplossing is natuurlijk de paraplu. Dit typische Hollandse hulpmiddel wordt er bij de kleinste druppels al gemakkelijk bij gepakt en beschermt ons ook tegen de grootste hoosbuien en soms zelfs tegen de storm. Daarom hebben we een paar handige paraplu’s voor je op een rijtje gezet.

Deze Knirps paraplu in de kleur zwart behoort tot de T Line DC collectie. Opgevouwen is de paraplu 28 cm lang en hierdoor makkelijk mee te nemen in uw tas of koffer. De paraplu is inclusief handige beschermhoes. 

Een zwarte paraplu is altijd handig maar soms wil je op de sombere dagen toch een beetje gezelligheid met je meenemen. Dan is zelfde Knirps paraplu, maar dan in bloemenprint echt iets voor jou.

Met deze Senz paraplu hoef jij nooit meer het ''gevecht'' met de wind aan te gaan. De paraplu is een speciale editie van het Van Gogh Museum en komt uit de Stick Original collectie. Een unieke samenwerking omtrent s ‘werelds meest bekende post- impressionisme kunstenaar. De paraplu ''zweeft op de wind'' en is bestand tegen windsnelheden van 100 kilometer per uur. De uiteinden van het doek zijn voorzien van unieke eyesavers zodat je passanten en medereizigers niet per ongeluk in het oog kan prikken.

Trotseer iedere herfstachtige bui met deze Impliva paraplu! Er is geen windvlaag die deze paraplu niet aan kan. Deze paraplu heeft niet voor niks de naam STORMaxi gekregen. Zo kan deze paraplu windstoten aan van maar liefst 100 km/hl. De paraplu heeft de kleur rood en komt uit de Manual collectie.

 

Met deze paraplus kan jij de hele wereld aan. Naja in ieder geval de storm en de regen.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt