Menu

Impliva

Niets verandert zo snel als het weer, vooral in Nederland. Impliva is de crème de la crème onder de paraplu merken. Wanneer het buiten stormt, waait of met bakken uit de hemel komt vallen helpt een Impliva paraplu jou om de dag door te komen. Want geef toe, niemand heeft zin om zeiknat op werk of school aan te komen. Blijf droog en ga voor Impliva!

OVER IMPLIVA

Regen: we kunnen er niet omheen in Nederland. Wist je dat het gemiddeld 1 uur en 40 minuten per dag regent? Niets is zo onvoorspelbaar als het weer maar gelukkig kan Impliva ons helpen met hun geweldig sterke paraplu’s. Impliva heeft een ruim assortiment met windproof paraplu’s, fancy paraplu’s en niet te vergeten de geweldige koepel paraplu’s. 

Sinds 1963

Impliva is al sinds 1963 een bekend merk in de parapluwereld. De kennis en ervaring die zij vanaf dat moment hebben opgedaan, is terug te zien in alle paraplu’s. Vandaag de dag kunnen bedrijven volledig op maat gemaakte paraplu’s bestellen. De vorm, de kleur en het materiaal is helemaal de keuze van de klant. Er zijn zelfs paraplu’s die als ze droog zijn geen print hebben maar wanneer het regent, verschijnt de print op de paraplu. Geweldig toch?

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt