Menu

Knirps

Met een Knirps paraplu hoef jij je nooit meer nat te laten regen door een vervelende regenbui. Knirps biedt opvouwbare paraplu’s, grote paraplu’s (met extra lang handvat) en stormparaplu’s. Ben jij ook zo benieuwd naar de paraplu’s met leuke designs van Knirps? Bekijk snel de collectie en laat de regen maar komen!

28 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
28 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER KNIRPS

De paraplu’s van Knirps zijn jouw allerbeste vriend wanneer het weer eens een keer hard regent. Door de kwaliteit, het bedieningsgemak en het geavanceerde technologische ontwerp weet jij zeker dat je droog aankomt op de plaats van bestemming. Wie wilt dat nou niet?! Knirps is ondertussen zo ver met het ontwikkelen van paraplu’s dat er zelfs paraplu’s bestaan die automatisch open (automatic) gaan én paraplu’s die automatisch open en dicht gedaan (duomatic). Met een Knirps paraplu ben jij voorbereid op alles!

Van een probleem naar een oplossing

Lang, lang geleden toen Hans Haupt aan het wandelen was, vond hij het maar irritant dat hij met zijn wandelstok én met zijn paraplu moest lopen. ‘Dat kan handiger’ dacht hij. Daarom heeft hij in 1928 de opvouwbare Knirps paraplu uitgevonden. Tegenwoordig is Knirps één van de grootste en zeker een van de bekendste paraplumerken. Tussen 1928 en nu zijn de wensen en behoeften van de gebruiker natuurlijk veranderd en daarom gaat Knirps mee met de tijd. Want laten we eerlijk zijn, we willen er natuurlijk nog wel goed bij lopen met wat regendruppels…

4AllWeather-paraplu

De naam zegt het al, maar deze paraplu is écht voor alle weersomstandigheden. Niet alleen voor de herfst, lente en de winter, nee deze paraplu kan jou ook helpen in de zomer. De speciale UV-coating op de paraplu beschermt jou tegen de zon. Herfstbuien en winterse sneeuwstormen zijn voor deze paraplu geen probleem, deze paraplu kan écht alles aan!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt