Menu

Knirps

Met een Knirps paraplu hoef jij je nooit meer nat te laten regen door die vervelende regenbui. Vergeet ook meteen die flinke storm waar je niet op gerekend had. Knirps biedt zowel opvouwbare paraplu’s, grote paraplus’s met extra lang handvat en stromparaplus’s. Ben jij ook zo benieuwd naar de kwaliteit van Knirps, bekijk snel de collectie en laat de regen maar komen!

Tijd voor regendansjes

De paraplu’s van Knirps zijn jouw allerbeste vriend wanneer het weer eens een keer hard regent. Door de kwaliteit, het bedieningsgemak en het geavanceerde technologische ontwerp weet jij zeker dat je droog aankomt op de plaats van bestemming, en laten we eerlijk zijn: wie wilt dat nou niet?! Knirps is ondertussen zo ver met het ontwikkelen van paraplu’s dat er zelfs paraplu’s bestaan die automatisch open (automatic) gaan én paraplu’s die automatisch open en dicht gedaan (duomatic). Met een Knirps paraplu ben jij voorbereid op alles!

Back to the beginning

Lang, lang geleden toen Hans Haupt aan het wandelen was, vond hij het maar irritant dat hij met zijn wandelstok én met zijn paraplu moest lopen. ‘Dat kan handiger’ dacht hij. Daarom heeft hij in 1928 de opvouwbare Knirps paraplu uitgevonden. Tegenwoordig is Knirps één van de meest grootste en zeker de bekendste paraplumerken. Tussen 1928 en nu zijn de wensen en behoeften van de gebruiker natuurlijk veranderd en daarom gaat Knirps mee met de tijd. Want laten we eerlijk zijn, we willen er natuurlijk nog wel goed bij lopen met wat regendruppels…

4AllWeather-paraplu

De naam zegt het al, maar deze paraplu is écht voor alle weersomstandigheden. Niet alleen voor de herfst, lente en de winter, nee deze paraplu kan jou ook helpen in de zomer. De speciale UV-coating op de paraplu beschermt jou tegen de zon. Herfstbuien en winterse sneeuwstormen is voor deze paraplu ook geen probleem, deze paraplu kan écht alles aan!

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt