Menu

08/10/2019

New Arrivals

De winter begint eraan te komen en tot betekent dat de nieuwe collecties binnen beginnen te stromen. Merken als Cowboysbag, Valentino, Burkely, Samsonite en American Tourister zijn een van de eerste merken met hun nieuwe collecties! Nieuwe kleuren, nieuwe kenmerken en nieuwe modellen, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Je kunt tegenwoordig alles met elkaar combineren, vandaar dat er in deze inspirational blog veel gezellige en leuke printjes naar voren komen.

VALENTINO JINGLE

De Jingle collectie van Valentino, hier ga jij heel lang plezier van hebben. De tassen uit deze collectie zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. De goudkleurige hardware van alle tassen maken de tas helemaal af. Hieronder een aantal kiekjes uit de Jingle collectie. Voor welke kleur Valentino Jingle ga jij?

  

COWBOYSBAG BOBBIE BODT

Lang gewacht maar daar is die eindelijk; de Bobbie Bodt collectie van Cowboysbag! Deze collectie is in samenwerking met influencer Bobbie Bodt gecreëerd en wat is deze collectie gaaf. De collectie gaat helemaal mee met de trend van tegenwoordig; printjes! Je kunt zelfs een aparte schouderband kopen om je tas nog leuker te maken! Hoe leuk is het dat je stipjes met panterprint kan combineren?!

   

BURKELY RAIN RILEY

De regenachtige dagen zijn weer begonnen in Nederland en hoe irritant is het als je elke keer maar weer een doorweekte tas hebt. We hebben het soms wel aardig te voorduren hier in het regenachtige kikkerlandje. Burkely heeft een nieuwe collectie ontworpen die jou gaat helpen op dit soort dagen. De tassen uit de Rain Riley collectie zijn namelijk gemaakt van waterdicht leer, hoe handig!

   

AMERICAN TOURISTER AIRCONIC

American Tourister, het merk dat je zou moeten kennen van hun leuke gekleurde koffers. Nu heeft dit merk een nieuwe collectie uitgebracht; de Airconic. De Airconic is de lichtste hardschalige koffer ooit van American Tourister. Ook deze collectie heeft weer te gekke kleuren, denk bijvoorbeeld aan living coral, purist blue en midnight navy. Veel van de Airconic koffers zijn verkrijgbaar in meerdere maten én in meerdere kleuren.

  

SAMSONITE POPSODA

Ook Samsonite is een welbekend merk onder onze reizigers. Een nieuwe collectie van dit geweldige merk is de Popsoda collectie. Deze collectie is jong, fris en levendig! De koffers hebben allemaal een neutrale kleur met een origineel kleuraccent. Je kunt deze koffer verkrijgen in meerdere modellen, denk bijvoorbeeld aan een upright en een spinner.

  


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt