Menu

29/06/2018

BAG TO SCHOOl

Voor wat voor schooltas kies jij?

Een goede rugzak of schooltas is onmisbaar voor iedereen die na de zomervakantie de schoolbanken ingaat. Het gaat om zaken zoals draagcomfort, uiterlijke kenmerken maar ook om wat je op een dag allemaal meeneemt. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij de voordelen per tas inclusief een aantal hippe tassenmerken voor je op een rijtje gezet. 

Rugzakken

De rugzak is een veelgebruikte tas in de schoolgangen. Je ziet ze dan ook in allerlei soorten en maten, kleuren en prints. Of je nu kiest voor een felgekleurde stoffen variant of voor een stoer leren model, de keuze is reuze! De rugzak is perfect voor het meenemen van veel spullen én dan met name van veel zware spullen, zoals boeken, grote kladblokken en schoolartikelen. Door de schouderbanden kun je het zware gewicht op een goede manier verdelen over het lichaam. Ideaal wanneer je nog een aardig stukje moet fietsen naar je school. Daarnaast bestaat de binnenkant van veel rugzakken uit geordende vakken zoals gewatteerde vakken, pennenlussen en ritsvakjes. Hierdoor heb jij je schoolspullen snel bij de hand!

Eastpak

Wie kent dit tassenmerk niet?! Eastpak is bijna een begrip op veel middelbare scholen. Je ziet ze in talloze kleuren en prints. Een kenmerkend detail is het ruime voorvak aan de voorzijde van de tas. Verder zijn de schouderbanden gewatteerd wat zorgt voor meer draagcomfort. Een groot voordeel van deze tas: je bent eigenlijk nooit uit de mode met een Eastpak!

 

Fjällräven Kånken

De fancy rugzakken van Fjällräven Kånken zie je tegenwoordig overal. Zo worden deze rugzakken casual gedragen en voor school. De tassen zijn er in diverse vrolijke kleuren. Van violet tot hemelsblauw en kanariegeel. Houd je meer van neutrale kleuren? Geen probleem, je hebt de keuze uit zwart, grijs of bruin.
 
 

Kipling

Je kent ze vast wel! De superhandige tassen van Kipling met het iconische aapje. Voor aankomende zomer en het najaar zijn de New Classics van Kipling helemaal terug. Je kan kiezen voor een knalrode rugzak of voor een gele variant.
 
 

Laptoprugzakken

Een laptoprugzak is ideaal wanneer je geregeld gebruik maakt van een laptop of tablet. Zo zijn laptoprugzakken voorzien van aparte vakken waarin je laptop goed beschermd blijft. Met een gewone sleeve kun je de laptop of tablet beschermen tegen krasjes maar met een gewatteerd vak bescherm je jouw device nog eens extra tegen harde stoten. Perfect dus, vooral als je veel onderweg bent! Voor de juiste laptoprugzak kijk je eerst naar het formaat van je laptop. Zo zijn er laptopvakken die geschikt zijn voor kleinere laptops van 13 inch, maar ook vakken voor grotere modellen van 17 inch. Houd altijd rekening met de grootte van je laptop. Die twee moeten namelijk passen als een glazen muiltje.

XD Design

Een voorbeeld van goeie laptoprugzakken zijn die van het merk XD Design. Deze laptoprugzakken hebben een laptopvak en een tabletvak en zijn aan de binnenzijde voorzien van georganiseerde vakken. Van diverse pennenvakken tot aan een USB oplaadpoort en een smart-sleeve speciaal voor de bevestiging aan een koffer of trolley.  
 
 
 

Eastpak

Ook Eastpak heeft een ruim assortiment laptoprugzakken. De Floid collectie is speciaal ontworpen met het oog op veiligheid en comfort en heeft een mooie casual look. Zowel studenten als professionals gebruiken hem voor werk en school. Deze rugzak is voorzien van een borstriem waardoor je de (zware) inhoud van je tas beter verdeelt over het lichaam. Samen met de gewatteerde schouderbanden en het gewatteerde achterpand zorgen zij voor extra comfort.
 
 
 

Herschel

Het merk Herschel staat bekend om zijn stoere (laptop)rugzakken en zijn speciaal voor studenten en professionals die op zoek zijn naar iets ‘’anders’’. De grote gespen, de overslagflap en de cognackleurige details zijn kenmerkend voor het merk. Daarnaast staan de rugzakken ook bekend om hun draagcomfort. Zo zijn deze tassen voorzien van gewatteerde schouderbanden en een gewatteerd achterpand.
 
 
 

Schooltassen

Ben jij meer een fan van schoudertassen? Ook daarin heb je voldoende keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor sportieve varianten of voor stevige leren schoudertassen van het bekende merk Cowboysbag. Houd jij meer van vrouwelijke tassen met een luxe uitstraling? Merken zoals Emily & Noah, Burkely en MYOMY hebben hiervoor trendy tassen ontworpen met een laptopvak. Hier kun je mee naar school én fashionable voor de dag komen tijdens een dagje shoppen. Een groot voordeel van een schoudertas is dat je altijd snel bij je spullen kan om iets te pakken. Daarnaast ziet een schoudertas er vaak iets netter en zakelijker uit dan een rugzak. 
 

Cowboysbag

De leren tassen van Cowboysbag zijn enorm populair en worden al jaren gebruikt als school- of werktas. Het grote voordeel van deze tas is dat je er veel in kwijt kan. Zowel aan de buitenkant van de tas als aan de binnenzijde. Kies voor een classic model of voor ééntje met een special laptopvak.

 

 

MYOMY

Ken jij de My Paperbags van MYOMY? Je hebt deze tassen nu ook inclusief een gewatteerd laptopvak speciaal voor schooldagen of voor op het werk. 

 

 

Burkely

De stoere tassen van Burkely kun je zowel gebruiken in je dagelijkse gebruik tijdens middagjes shoppen maar ook voor schooldagen. Burkely tassen herken je aan de hoge kwaliteit leer en de georganiseerde indeling. Zo is er naast ruimte voor je laptop ook ruimte voor notitieblokken en schriftjes. 

 

Emily & Noah

De collectie van Emily & Noah is fashionable en betaalbaar. Naast regulieren schoudertassen hebben zij ook een laptoptassen assortiment speciaal voor school of werk. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vrouwelijke maar praktische tas.

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt