Menu

Attachés

Wil je met een stijlvolle attaché op zakenreis? Wij hebben een selectie gemaakt uit de beste merken. Met een attaché van Leonhard Heyden of The Bridge kom je goed voor de dag! Bovendien ben je er altijd zeker van dat al jouw zakelijke documenten veilig bewaard worden achter slot en grendel. Vind hier jouw beste (zaken)partner in een van deze attaché's.

1 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
1 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

De voordelen van attachés

Als u er tijdens een zakenreis zeker van wilt zijn dat al uw documenten veilig bewaard worden, is een attaché een goede optie. In een attaché bewaart u al uw documenten en dossiers veilig achter slot en grendel. Al onze attachés zijn namelijk op slot te doen door middel van een cijferslot. Een attaché is gemaakt van hard materiaal zodat de inhoud extra veilig is. De diverse modellen bieden meerdere opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld A4-documenten, pennen en mobiele telefoon. Naast de uiteenlopende functionele voordelen heeft een attaché ook een uitstraling waarmee u uw zakelijke outfit kunt afmaken. Door de combinatie van functionaliteit en uitstraling kunt u met een attaché altijd met een gerust hart op pad. 

Wat zijn de voordelen van een attaché?

  • Uw belangrijke documenten altijd veilig
  • Ruimte voor diverse items
  • Diverse opbergmogelijkheden
  • Functionaliteit en uitstraling gecombineerd

Attaché matchen

Een attaché is heel goed te combineren met een zakelijke outfit. Een attaché heeft een klassieke uitstraling waardoor het iedere zakelijke outfit een boost kan geven. Attachés van bijvoorbeeld Leonhard Heyden worden namelijk ook keurig afgewerkt door middel van een echte leren buitenkant. U kunt de kleur van uw attaché bijvoorbeeld ideaal combineren met de kleur van uw schoenen of riem. Heeft u bijvoorbeeld een cognackleurige riem en schoenen, kunt u dit perfect combineren met een cognackleurige attaché.  

Attachés van merken zoals The Bridge en D&N Lederwaren

Wij hebben attachés van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan attachés van The Bridge, D&N Lederwaren en Leonhard Heyden. Voor bij iedere zakelijke outfit kunt u bij ons een geschikte attaché vinden. Benieuwd naar de attaché collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Attachés veilig betalen

U kunt uw attaché bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. 

Untitled Document