Menu

Vaude

De oorsprong van het Duitse outdoor merk Vaude ligt in de bergsport. De passie die de ontwerpers ervaren bij het beklimmen van een berg en de vrede die zij vinden als ze bovenop de top van de berg staan, zijn hun drijfveren. Vaude is erg begaan met de natuur en er wordt als sinds 2001 volgens de zeer strikte bluesign® milieustandaard gewerkt. Op deze pagina shopt u diverse reistassen, koffers en werktassen van dit milieuvriendelijke merk.

19 artikelen Filter kiezen

Vaude online kopen

Bij Van Os tassen en koffers kunt u een breed assortiment Vaude online kopen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie reistas met wielen of reistas zonder wielen, die perfect geschikt zijn voor actieve vakanties. Ook kunt u bij ons Vaude werktassen en Vaude koffers kopen. Snel navigeren:

Vaude: Europa’s milieuvriendelijkste outdoor merk

Het doel van Vaude is om Europa’s milieuvriendelijkste outdoor merk te worden, zodat sportmannen en – vrouwen van nu en later maximaal van de natuur kunnen genieten. Vaude heeft een eigen evaluatiesysteem ontwikkeld voor ecoproducten onder de naam Green Shape. Green Shape is Vaude’s garantie voor milieuvriendelijke producten - uit duurzame materialen en een energiezuinige en eerlijke productie.

Vaude veilig online kopen

U kunt Vaude veilig online kopen bij Van Os tassen en koffers. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving. Van Os tassen en koffers heeft al sinds juni 2012 het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Uw betaalopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van de meest bekende betaalmethodes zoals IDeal, Afterpay en Paypal.

Vaude gratis thuisbezorgd

Als u bij Van Os tassen en koffers uw nieuwe Vaude reistas, koffer of werktas bestelt, wordt deze altijd gratis thuisbezorgd. Onze pakketbezorger PostNL zal er alles aan doen om uw pakketje zo snel mogelijk bij u af te leveren. U kunt uw pakketje vanaf de verzending vanuit ons magazijn altijd volgen door middel van de Track & Trace code. Als u vragen heeft over de levering van uw nieuwe Vaude artikel kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Vaude winkel Nederland

Wij verkopen Vaude, naast online, ook in een aantal geselecteerde Vaude winkels in Nederland. U kunt bij ieder Vaude artikel de betreffende winkelvoorraad bekijken. Het kan voorkomen dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de weergegeven voorraad kan afwijken. Om zeker te zijn dat het gewenste artikel op voorraad is, raden wij u aan contact op te nemen met de desbetreffende winkel. Heeft u vragen over onze Vaude collectie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt