Menu

Vaude

VAUDE doet er dan alles aan om het milieu goed in stand te houden door het produceren van milieuvriendelijke producten voor sportieve klanten. Al 40 jaar lang staat VAUDE voor hoogwaardige buitensportkleding en-uitrustingen met het oog op het verbeteren van de wereld. Dat vinden wij natuurlijk meer dan mooi en heel noodzakelijk. Bekijk hieronder al onze VAUDE producten; hopelijk draag jij er binnenkort één met veel trots! 

5 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

OVER Vaude

Het Duitse merk VAUDE maakt al jarenlang milieuvriendelijke en eerlijke gefabriceerde buitensportproducten. Sinds 2001 werkt zo ook volgens de zeer strikte bluesign® milieustandaard, welke de volledige textielproductieketen controleert. De goedheid achter het merk is ook goed terug te zien in de uitstraling en de kwaliteit van de producten die VAUDE levert, zoals koffers, reistassen, rugzakken, schooltassen en zelfs werktassen. 

Back to the beginning

Al 40 jaar lang staat VAUDE voor hoogwaardige buitensportkleding en -uitrusting én is al die tijd al toegewijd aan het verbeteren van de wereld. Als modern familiebedrijf en aanhoudend innovatieve buitensportleverancier neemt VAUDE haar verantwoordelijkheid voor mens en natuurlijk heel erg serieus. Zonder natuur zijn we natuurlijk nergens in deze wereld. VAUDE is dan ook niet voor niets partner van een aantal geweldige organisaties die zich inzetten voor dier en milieu zoals het WWF. En dat vinden wij heel mooi! 

Vaude bij Van Os

VAUDE is een merk voor iedereen en bij Van Os verkopen we natuurlijk voor iedereen. Ben je zoekende naar een koffer? Die hebben wij! Een laptoptas? Hebben wij ook! Handbagage voor in het vliegtuig? Ja hoor, hebben wij ook! Shop hier snel al onze milieuvriendelijke VAUDE producten. 

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt