Menu

Spiral

Het is gedaan met die saaie en standaardkleurige rugzakken. Tijd voor een opvallende Spiral rugzak! Rugzakken in opvallende kleuren, mooie prints en goede structuren. Met een Spiral rugzak val jij wel op tussen al die standaard werktassen en schooltassen die je ’s ochtends in de trein ziet. De schoolgangers kunnen naar school met een classic laptoprugzak van Spiral en voor de harde werkers heeft Spiral de North laptoprugzak ontworpen; perfect voor jou laptop en belangrijke papieren! 

26 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

OVER SPIRAL

Jouw schooltas of werktas mag echt wel gezien worden. En de rugzakken van het Engelse merk Spiral vallen echt wel op! Een zwarte rugzak met glimmers, een laptoprugzak met het heelal erop of ga je voor een gouden variant? Het kan allemaal bij Spiral. Die saaie, grijze, stoffige rugzak is dus verleden tijd. 

Back to the beginning

Het begon voor de oprichters van Spiral allemaal aan het begin van 2013 op de trein van Watford naar Londen. Wat was er dan zo bijzonder aan die treinreis? Er was één opvallend iets wat te zien was: iedereen had een tas bij zich. Werktas, schoudertas, heuptas, maar… Die waren allemaal zo saai! Standaard zwart en geen uitstraling of persoonlijkheid. Dat moest anders! Zo gezegd zo gedaan: het Engelse Spiral was geboren. Tassen die gezien mogen worden! 

Spiral bij Van Os

Altijd al een hippe rugzak willen hebben? Spiral is dan het merk voor jou. Je kunt er bijvoorbeeld een kleine rugzak voor meisjes en jongens kopen. Niet alleen de kids kunnen hier terecht voor een schooltas, maar ook de volwassenen kunnen een laptoprugzak kopen voor bijvoorbeeld werk of college.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt