Menu

Secc

Met een boodschappentrolley van Secc wordt het vervoeren van jouw boodschappen een stuk gemakkelijker. Boodschappentrolleys hebben vaak een grote inhoud en blijft rechtop staan, hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken of alles wel echt meekan. Bekijk snel de collectie en laat die boodschappen maar komen!

Booschappentrolley's

Secc boodschappentrolleys staan vooral bekend om de wielen, deze zijn namelijk verend, geruisloos en afneembaar. In een handomdraai kan jij de wielen van je trolley afhalen en zo op de ander zetten. Voor iedereen is het moeilijk om een passende boodschappentrolley te vinden. Sommigen doen elke dag boodschappen en anderen doen één keer in de week boodschappen. Gelukkig blijven de Secc boodschappentrolleys staan wanneer jij die kleine en/of grote boodschappen uitpakt.

Wheels

Er bestaan boodschappentrolleys met twee wielen, met vier wielen en ook met zes wielen! Een trolley op twee wielen is ideaal voor de wat kleinere boodschappen, deze trolleys zijn erg wendbaar en eenvoudig voort te trekken. De meeste Secc boodschappentrolleys zijn 2-wheels en variëren van kleurrijke tot aan zwarte trolleys. Naast de 2-wheels trolleys bestaan er ook trolleys met zes wielen, deze worden ook wel de trappenklimmers genoemd. De wielen zijn driehoekig gemonteerd, deze wielen verspringen wanneer je trap op- of afloopt. Hartstikke handig in bijvoorbeeld drukke winkelcentra!

Een slimme keuze

Iedereen kent het wel: je gaat even naar de stad voor een kleine boodschap en uiteindelijk kom je terug met drie grote tassen vol met boodschappen. Maar al dat sjouwen met die tassen is niet goed je lichaam. Je rug, armen, handen en schouders worden ontzettend belast door deze tassen. Met de boodschappentrolleys van Secc hoeft dat allemaal niet meer. Vanaf nu rollen jouw boodschappen met je mee, dat maakt boodschappen doen een stuk leuker!

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt