Menu

Salzen

''Work is not a place anymore.'' Deze zin brengt het punt naar voren van hoe de samenleving is veranderd. Salzen houdt van die nieuwe samenleving en heeft tassen en accessoires gemaakt die hierop inspelen. Salzen staat voor een nieuw soort zakelijke rugzakken, koffers en accessoires die de moderne generatie stralend naar hun werk laat gaan!

OVER SALZEN

De samenleving is veranderd; weg van de werkpakken en naar de onafhankelijke, vrije en krachtige zakenmaatschappij. Salzen maakt een nieuw soort zakelijke rugzakken, koffers en accessoires die de moderne generatie meeneemt naar hun werk/school. Het merk heeft echt aan alles gedacht; de schouderriemen van de Salzen rugzakken maken namelijk geen kreukels in je kleren. Dat is natuurlijk ideaal voor alle zakenlui die er goed gekleed uit moeten zien, dag in dag uit. Door de goed doordachte indeling van de tas heb jij altijd je visitiekaartje, laptop of sleutels bij de hand.

Freedom of hands

Zakenvrouwen en -mannen zijn altijd druk bezig. Bellen en lopen tegelijk, even snel wat opschrijven en weer door naar de volgende klant. Om op zulke momenten je handen vrij te hebben is toch wel heel erg handig. Daarom zijn de rugzakken van Salzen ideaal voor elke zakenman en -vrouw. Door de slimme indeling kan jij ook snel bij je visitekaartje of telefoon, dat wilt toch iedereen? Salzen heeft meerdere modellen die allemaal één voor één erg handig zijn. 

Voor de mens én het milieu

Salzen denkt graag aan mens én milieu, daarom hecht het bedrijf veel waarde aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. Salzen streeft naar een perfect balans tussen aantrekkelijke en kwalitatief goede materialen en duurzaamheid. 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt